logo

Тези 5 неща в жените привличат всеки мъж

Тези 5 неща в жените привличат всеки мъж

Едва ли сте очаквали точно така да изглежда класацията

Чудили ли сте се на кое нещо в жената мъжете обръщат най-голямо внимание? В женската визия има няколко неща, които наистина могат да привлекат всеки мъж. За представителите на силния пол външният вид наистина има голямо значение. 

Тя се разведе след 7 години брак и сподели нещата, които е разбрала прекалено късно

Ако смятате, че умело направената прическа или силният и перфектен грим ще са от решаващо значение, лъжете се. Ето кои са петте неща, на които всеки мъж наистина обръща внимание, когато си търси половинка.

Шокиращо изследване за интимните връзки и брака шокира целия свят 

Естествена визия
 


Повечето мъже се радват на естествения чар на жените. Силно гримираните дами привличат вниманието, но когато един мъж си търси сериозна половинка, обикновено иска тя да е красива и натурална. 

Заложете на нежен грим и ще спечелите много. Освен това ще спестите много време и усилия, които ще се окажат ненужни.

Мъж, чийто брак бе пред разпад, спаси всичко само с един въпрос

Облекло, подчертаващо талията
 


Факт е че в момента е много по-модерно да носите дрехи, които са в пъти по-големи от нужния ви размер. Според мъжете обаче, облеклото, при което е подчертана женската талия, е много секси. 

Вместо широка блуза или риза, заложете на рокля, която подчертава именно талията ви. Препоръчваме ви да е в червен цвят.

Сладка усмивка
 

Как да разберете, че общувате с вещица


Нищо не привлича мъжа повече от една искрена и красива усмивка. Това е нещото, на което мъжете обръщат най-много внимание, когато се запознаят с една жена.

Ето защо, ако искате да впечатлите някой представител на силния пол, то се усмихвайте възможно по-често.

Токчета
 


Високите токчета действат като истински афродизиак и са един от елементите от дамското облекло, които просто привличат мъжете като магнит. 

Жената с токчета изглежда много по-слаба, по-женствена и по-секси.

Тези зодии са най-предразположени към магии

Пусната коса
 


Забравете за сложните прически, тоновете лак за коса и аксесоарите. Мъжете харесват много повече гъсти и здрави коси, които са пуснати естествено и падат игриво върху рамената ви. С това определено може да го спечелите.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!