logo

Успех! Българска марка бански проби на световния пазар от модния подиум в Маями! (СНИМКИ)

Успех! Българска марка бански проби на световния пазар от модния подиум в Маями! (СНИМКИ)

Българска марка за бански костюми ще участва на MIAMI SWIMWEEK 18. Най-голямото събитие в света на банските се провежда в Маями.

Седмицата на модата няма да остане без българска следа. Създадена в България през 2015 година от Доника Анчева модната марка PARAMIDONNA ще има удоволствието и привилегията да застане рамо до рамо с най-добрите в бранша в световен мащаб.

Маями е притегателен център за най- известните и богати личности и предпочитано място за почивка и забавления. Именно там се събират най-добрите брандове в света и шоутата, които се представят диктуват модните тенденции .

Колекцията на PARAMIDONNA ,която ще бъде представена там е компилация от луксозни платове и дизайнерски модели . Част от колекцията е колаборация с друга български бранд ISKRA на дизайнерката и художничка Искра Георгиева известна с уникалните си картини и бижута .

Изненада е и присъствието на Галена, която вдъхновена от идеята подкрепи съвместната колекция на PARAMIDONNA x Iskra като засне част от ексклузивните модели в Маями.

Коментирай