logo

Всички пищни дами трябва моментално да изхвърлят тези панталони СНИМКИ

Всички пищни дами трябва моментално да изхвърлят тези панталони СНИМКИ

Тези модели нарушават пропорциите на фигурата и увеличават обема й    

Всяка жена може да е привлекателна и стилна, независимо от възрастта и теглото си. И всяка фигура може да изглежда естетично и да радва окото, включително и по-пълната. 

Притежателките на по-пищни форми често се срамуват от фигура си, непрекъснато се подлагат на изтощителни диети и залагат на черни и непривлекателни широки дрехи, надявайки се да скрият недостатъците. Това е голяма грешка.

Дори да сте с нестандартна фигура, можете да си позволите стилни и оригинални тоалети, сред които и модерни панталони. Стига да сте наясно с правилата за зрителното възприятие.

Затова днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за панталоните, които не са подходящи за пищни дами. Тези модели нарушават пропорциите на фигурата и увеличават обема й.   

Горна част, запасана в панталона 

Блуза, тениска или пуловер, запасани в панталона, привличат вниманието към корема и дупето и ги излагат на показ. Това само подчертава пълнотата.

Жените с наднормено тегло трябва да носят ризи и блузи, които да закриват корема и бедрата. Само така фигурата им ще изглежда хармонично.

Идеалната рокля според формата на тялото ни е... СНИМКИ

Кожените панталони не са за дами с наднормено тегло. Техният блясък визуално увеличава обема. Същото може да се каже и за дънките с ниска талия, при които всичките тези излишни килограми преливат над колана.

Ако не сте толкова пълни и имате талия, може да си позволите да пъхнете горната част в панталона. Тук най-добрият съветник е огледалото.

Панталон с набор в областта на талията  

Тези модели са предназначени за слаби дами с тънки бедра, които с помощта на гънките изглеждат по-пълни. Точно по тази причина в такива панталони жените с наднормено тегло приличат на карикатура.

Издънка: Звездите, които показаха отпуснати коремчета и много сланинки СНИМКИ

Особено моделът в центъра, който напомня за Карлсон. Липсва му само перката на гърба. 

Сивите панталони вляво и карираните вдясно са хубави и могат да се носят. Но само ако е махнат коланът и отгоре облечете блуза, риза или сако с дължина до средата на бедрото.

За дамите с наднормено тегло дължината на панталона трябва да бъде класическата, закриваща глезена. Скъсените панталони са подходящи само за пълни жени с висок ръст и дълги крака.

Куп красавици разголиха крака, но се изложиха ужасно СНИМКИ

При всички останали краката ще изглеждат още по-къси. 

Голям контрастен принт

Такива щампи максимално привличат вниманието към петата точка и я правят да изглежда още по-масивна. Единственото, което може да спаси ситуацията, е блуза или риза с дължина до средата на бедрото. 

Но ако трябва да бъдем честни, най-добре е пухкавите дами да забравят за тези модели. Защо да носите неща, които още повече развалят фигурата ви?

Широки панталони

Панталонът вляво е подходящ само за високи жени с дълги крака. В този случай е по-добре да покриете  бедрата.

Широките малинови панталони вдясно пък правят фигурата на тази не толкова висока дама квадратна. 

Всяка жена трябва да е наясно с тези неща, ако иска да изглежда стилно

Последен съвет - не е добра идея да пълните гардероба си с панталони в различни цветове и стилове, които са кардинално различни. Подобно "разнообразие" може да ви изиграе жестока шега.

По-добре изберете стила, който е най-подходящ за фигурата ви, и се придържайте към него. Позволено е да променяте цветовите нюанси и материите. Така всеки, който ви види, ще казва: "Каква красива жена!". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ghu

Ghu 19.02.2021 0:19

Който е писал статията, да си направи публично сепуко. Ужас.