logo

Ето как бързо и лесно да привлечете късмет, пари и любов в дома си

Ето как бързо и лесно да привлечете късмет, пари и любов в дома си

Още от дълбока древност хората са придавали на жилищата си свещен смисъл и са правили ритуали и талисмани, за да ги предпазят от завистливи хора

Домът е нашата крепост. Това е мястото, където си почиваме след поредния напрегнат ден и възстановяваме силите си. 

Още от дълбока древност хората са придавали на жилищата си свещен смисъл и са правили ритуали и талисмани, за да ги предпазят от завистливи хора и да привлекат здраве, богатство и щастие в семейството.

Пречистващ ритуал с вода, който годни лошата енергия и черната магия от дома

Едва ли има човек, който да не иска в дома му да царят хармония, любов и разбирателство. Експертите по биоенергия казват, че това е напълно постижимо с помощта на обикновена битова магия. 

И днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за това от какво се нуждаете, за да привлечете любовта, късмета и парите в дома си. 

Живи цветя

Много жени обичат цветята, но не всички знаят, че те са най-силният магнит за женското щастие. Тъй като купуването на цветя от магазина е скъпо, можете да излезете от ситуацията по различен начин - със саксийни растения. Трябва само да се грижите добре за тях и те ще ви се отблагодарят подобаващо! 

3 цветя, които ви обричат на самота

Има няколко вида полезни цветя, които цъфтят през цялата година. Именно те помагат на жените да привлекат късмет и щастие в живота си. Те значително ще подобрят настроението ви и ще направят живота ви по-добър.

Мушкато

Най-добрият приятел за тези, които се нуждаят от източник на мощна женска сила. То помага да се уморявате по-малко.

Хибискус

Това цвете помага на представителките на нежния пол да се чувстват красиви и да се обичат. Освен това помага в любовта.

Бегония

Тя е източник на творческа енергия и помага на жените в работата им.

Циганче

Това обилно цъфтящо цвете, наричано с ботаническо име impatiens, е източник на радост и мощна енергия.

За нищо на света не носете тези цветя в дома си!

Помага да се карате по-малко с любим човек и роднини.

Антуриум

Това растение от семейство Змиярникови е мощен източник на късмет. 

Правилен избор на бижута

Ако искате да се срещнете мъжа на живота си възможно най-скоро, тогава трябва да носите по-често кръгли бижута от платина. Дамите, които вече имат партньор, могат да носят сребро или мелхиор. Такива накити ще бъдат полезни за жени, чиято връзка преживява трудни времена.

Златото пък ще помогне отношенията ви да станат още по-здрави и хармонични. 

Всички носим злато или сребро, но може би вредим на здравето си

Струва си да обърнем внимание и на камъните талисмани. Във финансовата сфера най-полезните камъни за жените са яспис, карнеол, цитрин. В любовта такива минерали са тюркоазът и перлите.

От всички женски талисмани най-полезен и универсален е лунният камък. Той ще ви даде късмет и позитиви и ще укрепи биополето ви. 

Тъп нож като талисман

Ако в кухнята ви има такъв нож, не бързайте да го острите или пък да се отървете от него. С помощта му може да направите заклинание, с което да привлечете мъж в живота си.

Вземете ножа в ръцете си и кажете: "Чакам този, който да те наточи. Чакам някого, който иска да ме целуне". След това ножът трябва да бъде поставен на относително видно място, далеч от другите ножове и прибори за хранене.

7 признака, които издават, че сте жертва на черна магия

Веднага щом се появи въпросният мъж, този нож трябва да бъде наточен и върнат в употреба. Ще бъде добре, ако мъжът го направи сам.

Магия на съня

Ако самотна жена е сънувала мъж, когото обича, след като се събуди, трябва да каже: "Така да бъде". Това важи както за тези, които вече имат връзка, така и за онези, които са влюбени в мъж, но все още нямат отношения с него. 

Ако сънувате бившия си, след като отворите очи, трябва да кажете три пъти: "Изчезни, минало". Това важи за всички - за тези, които все още обичат, и за тези, които искат по-бързо да забравят бившия си.

Най-точните бабини тълкувания на сънищата

Ако сте сънували хубав сън, не бързайте да се миете. Така може да отмиете късмета и позитивите. Направете първо нещо друго - пийте малко вода или оправете леглото и едва след това отидете да се измиете.

Ако сте сънували лош сън, трябва да станете бързо и да измие лицето си три пъти, а след това да кажете пред огледалото: "Далеч от страх, далеч от болка, далеч от безсилие. Во веки веков". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай