logo

Пречистващ ритуал с вода, който годни лошата енергия и черната магия от дома

Пречистващ ритуал с вода, който годни лошата енергия и черната магия от дома

Астролозите са категорични, че животворната течност може да ни избави от куп проблеми

Лошата енергия може да съсипе живота на всеки. Да не говорим колко опасна е и магията, най-вече ако тя е т. нар. „черна“.

Но какво можем да направим, за да предпазим себе си, близките и дома ни от това негативната енергия и магия?

Любовна магия с червен конец

Оказа се, че това може да се случи чрез невероятен пречистващ ритуал. За него ще ни трябва основно вода.

Астролозите са категорични, че животворната течност е уникален и дори магически атрибут, в който някога се е родил животът, такъв, какъвто го познаваме.

Дори учените признават факта, че водата е в състояние да получава и предава различна информация, лекува някои наранявания и не на последно място има положителен ефект върху хората.

За извършване на ритуала, предложен от астролозите, е необходим впечатляващ стъклен съд. В него се сипва нормална вода (може и минерална), след което този съд (чаша, кана или дори може да ваза) се поставя на перваза на прозореца по такъв начин, че слънчева светлина или лунна светлина да падне върху водата, ако церемонията се извършва през нощта. 

Съдът с вода трябва да остане на перваза на прозореца за няколко часа.

Четири способа да разберете бързо дали сте жертва на черна магия

След това трябва да се премести на различни места из помещението, което искате да изчистите от отрицателните енергии. 

В същото време самите вие трябва да застанете над съда, да сключите ръцете си в молитва и да произнесете думи, в който трябва да поискате да почистите енергията в къщата си, да укрепите здравето на всички които живеят там и  да им осигурите добър сън и благополучие в живота. 

След това се взема клонка или метла, потапяте я във водата и след това поръсвате във всеки ъгъл в дома си. Церемонията се повтаря във всички стаи на къщата.

След ритуала водата може или да се излее в канализацията, или да се използва за вземане на душ (може и само да измиете ръцете или лицето си с нея). 

Вторият вариант също ще помогне да се отмие цялата отрицателна енергия.

Можете да повтаряте този обред всеки месец. Ще бъде особено добре, ако можете да го редувате – веднъж през деня, а другия път през нощ. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай