Всички носим злато или сребро, но може би вредим на здравето си

Всички носим злато или сребро, но може би вредим на здравето си

Фън Шуй методът е много модерен, особено щом се отнася за аранжирането на дома. Оказва се обаче, че той ни помага да разберем дали е редно да носим злато или сребро.

От jenata.blitz.bg ви показахме петте урока по стил и елегантност на арабската принцеса Дина Абдулазиз ал Сауд. Споделихме ви и няколко неподозирани тайни за сексапилната Моника, която отвя по красота и стил дори самата Мелания.

Малко хора осъзнават, че металът натрупва определена енергия, което пък от своя страна може да засегне емоционалното състояние на човек или още по-лошо – здравето му.

Носенето на сребро и злато трябва да бъде разумно, защото тези два метала носят напълно различно енергийно послание. Важно е да внимавате много, когато избирате бижутата си.+

Тайната на Мелания Тръмп е разгадана! Първата дама на САЩ изглежда винаги безупречно благодарение на... (СНИМКИ)

За да осъзнаем колко силно е всъщност влиянието на металите ни помага именно Фън Шуй. В следващите редове ще разберете как да избегнете рисковете за здравето си от носенето на бижута и точно какви е добре да слагате.

Според Фън Шуй енергийните бариери и пречки в живота могат да бъдат премахнати, а само отказът или съзнателното носене на конкретни бижута могат да подобрят както здравето ви, така и емоционалния ви свят.

Помните ли тоалета от месо на Лейди Гага? Той направо бледнее пред тези рокли, които скандализираха света (СНИМКИ)

Определено си струва да разберете кой и защо не бива да носи златни пръстени, верижки, гривни или каквито и да е бижута, защото това освен, че може да го разболее, може и да му попречи да се излекува от застигнала го вече болест.

Кой не може да носи злато?

Златото е силно енергиен и силен метал. Той активира творческия потенциал и жизнеността.

Ако сте енергични и имате неспокоен начин на живот, по цял ден сте на крак, спортувате много активно и с две думи просто не се спирате, не се препоръчва да носите именно този благороден метал.

8 безценни урока по мода от стилиста на принцеса Даяна

Когато естествената човешка дейност се комбинира с мощната енергия от метала, се стига до пределна точка. Това е като истински „енергиен коктейл” и може да ви донесе много напрежение. Ако не искате да се докарате до нервни сривове или продължителни депресии, то по-добре забравете за златото, поне докато ежедневието ви е така натоварено.

Хората, които живеят в много големи градове – например в София, също е добре да не носят златни бижута, защото те са подложени на голям стрес, а това допълнително би ги натоварило.

Кой може да носи злато?

Златото е чудесен вариант за хора, които водят застоял начин на живот и населяват по-малък град или село. Носенето на бижута от този материал би им донесло повече сила, воля и положителна енергия. Ще им помогне да открият баланса.

Пепеляшка по американски: Няколко урока по стил от херцогинята на Съсекс Меган Маркъл (СНИМКИ)

Ако сте много апатични и често сте депресирани, то златото е вашият метал и ще ви превърне във всичко, за което сте мечтали.

Кой не трябва да носи сребро?

Среброто олицетворява баланса, чистотата на душата, спокойствието и женствеността. Не е добре този метал да бъде носен о чувствителни, срамежливи, плахи момичета, които са мечтателки.

Ежедневното носене на пръстени, гривни и верижки от такъв материал би засилило именно по-горе изброените им черти, а това може да има доста неприятни последствия.

Безупречен вкус: Зашеметяващите обувки на Меган Маркъл, с които всяка дама ще изглежда като принцеса (СНИМКИ)

Кой трябва да носи сребро?

Дамите с непокорен дух определено трябва да започнат да си слагат повече такива бижута. Така ще укротят темперамента си и ще получат нужното спокойствие, което да ги балансира, и което ще насочи енергията им в правилната посока./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

тодор

тодор 28.03.2019 17:45

0 2