Ето как да посрещнете 2022-ра, за да се радвате на невиждан късмет през цялата година

Ето как да посрещнете 2022-ра, за да се радвате на невиждан късмет през цялата година

2022-ра ще премине под егидата на стихията Вода - измамно спокойна и изпълнена с опасни водовъртежи

Новата година чука на вратата и мнозина вече са започнали активно да се подготвят за празника.

2022 година ще премине под егидата на стихията Вода - измамно спокойна и изпълнена с опасни водовъртежи. Като цяло тя ще бъде по-спокойна, но все пак трябва да работите усилено.

Според източния календар 2022 г. ще премине под покровителството на Водния тигър. Можете да го посрещнете подобаващо и да спечелите благоразположението му с помощта на празничната украса и ястията, приготвени според неговите предпочитания.

А днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием как да го умилостивите и да се радвате на късмет през цялата година.

Как да посрещнете новата година

Прието е новата година да се посреща с размах в компанията на близки и приятели. За 2022 г. обаче експертите по биоенергетиката препоръчват да се откажете от шумните партита.

Водният тигър е семейно животно и ще успеете да го умилостивите, ако празнувате настъпването на новата година в компанията на най-близките си хора. Семейното тържество ще привлече късмета за цялата година и ще укрепи семейните връзки. 

Лудост по всяко време: 6 коледно-новогодишни фобии

Новият покровител ще бъде доволен, ако празникът е уютен и без излишни неща. Основното качество на Тигъра не е излишъкът, а в добротата и взаимното разбирателство.

Ако нямате възможност да съберете близките си около масата, тогава определено трябва да се свържете с тях, да ги поздравите за празника и да решите кога да се срещнете, за да си размените подаръци. 

Какво да облечете и как да украсите дома си

2022 година ще премине под егидата на стихията Вода, което означава, че можете спокойно да избирате тоалети и бижута във всички нюанси на зеленото и синьото. Природните цветове също ще бъдат подходящи - пясъчно, кафяво, черно.

Не прекалявайте с украшенията, защото, както вече споменахме, Тигърът не понася излишъци. В природата му не е заложено да се откроява и да привлича излишно внимание към себе си. 

Внимание, тези коледно-новогодишни подаръци носят бедност, проблеми и нещастие

Аксесоарите, изработени от естествени материали, ще ви помогнат да създадете уютна атмосфера: ленени или памучни покривки, дървени подложки за топли ястия, декорации от шишарки, живи цветя и венци от елхови клонки, украсени с плодове от офика.

Какво да сложите на новогодишната трапеза

В годината на Тигъра е най-добре да приготвите прости и засищащи ястия без излишъци и екзотика. Н масата може да сложите мезета, задушено или печено месо, салати от прости съставки, както и различни плодови напитки, чайове и топли безалкохолни напитки.

В новогодишната нощ не трябва да преяждате - Тигърът не понася алчността. Най-добре е да съставите план за празничната нощ с активни игри, разходки на чист въздух и запомнящи се подаръци, които ще ви бъдат полезни в домакинството. 

Посрещнете новата година в добро настроение!

Неща, от които да се отървете преди Нова година СНИМКИ

Лесно ще спечелите благоразположението на Тигъра, ако искрено се наслаждавате на общуването с най-близките си хора. Магията на новогодишната нощ няма да свърши и ще продължи 12 месеца, ако умилостивите новия й покровител с грижа за близките и сериозни намерения. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай