Искате да разберете какво ви очаква в следващите дни? Изберете си един еднорог и...

Искате да разберете какво ви очаква в следващите дни? Изберете си един еднорог и...

Еднорогът е приказно животно с голям рог на челото. Смята се, че в него вярват само хлапетата и хората с наивна детска душа. 

Любопитно ли ви е да разберете какво мисли това приказно същество за вас? Искате ли да получите съобщение от духовете, което да ви разкрие какво ви очаква в следващите дни? Този прост тест е само за вас! 

Изберете си един еднорог от картинката и разберете какво послание ви носи той!

Еднорог № 1

Ако сте избрали първата картинка, означава, че в най-скоро време ще празнувате, защото най-накрая ще постигнете онова, към което сте се стремила дълго време. Духовете казват, че това е свързано с личния ви живот, а не с кариерата. По-скоро става въпрос за вътрешен душевен празник. 

Възможно е да сте забелязала някакви промени, които са настъпили във вас и все повече и повече ви се иска да намерите мир и вътрешна хармония.

Независимо от това колко малки са постиженията ви напоследък, задължително отпразнувайте този прогрес. Това е ваша лична победа и изключително постижение! 

Еднорог № 2

Не е изключено в близките дни да се сблъскате с някакви проблеми. Те ще ви измъчват и ще ви държат под стрес. Това може да ви изкуши да натоварите организма си с кофеин, захар, въглехидрати и енергийни напитки. Не се поддавайте на това изкушение! 

Старайте се да отдавате предпочитание на здравословната храна, а като алтернатива на енергийните напитки пийте обикновена, лимонова или джинджифилова вода или зелен чай. Яжте повече ябълки и други плодове, не забравяйте и за пресните зеленчуци, които съдържат ударна доза витамини. 

Нещата, с които се храните, влияят на вашето настроение и енергия. Здравословната храна ви дава правилен енергиен заряд за целия ден, докато вредната ви кара да усещате тежест, да се чувствате изморена и да мислите само за негативни неща. 

Запомнете, че храната е енергийно гориво не само за тялото, но и за душата ни. 

Еднорог № 3

В момента се намирате на място, в което има хармония, равновесие, любов и удовлетворение. Личните ви отношения са в пика на силата си. Наслаждавайте се на това прекрасно хармонично време! Подкрепата от страна на близките ви има лечебна сила. Именно тя ви помага да се справите с проблемите, с които се сблъсквате напоследък.

Това е времето, в което можете да получите истинско благословение. Не забравяйте да изразите своята любов и благодарност към онези, които ви обичат и се грижат за вас, защото те са истинските ви ангели хранители. /jenata.blitz.bg

Коментирай

Идиоти

Идиоти 04.08.2018 23:37

Да еба и простотията.