Не издържат на напрежението: 3 зодии със слаби нерви

Не издържат на напрежението: 3 зодии със слаби нерви

Не всеки е бил възнаграден от природата с издръжливост и спокойствие

Едно от най-ценните човешки умения е да можете да се контролирате, без да се притеснявате за всичко подред, както и да можете да правите изводи от действията си.

Астролози: 2 зодии ще забогатеят през август

Не всички зодии обаче са способни на това.

Астрологът Елена Очеретная назова трима представители на зодиакалния кръг, които имат слаби нерви. По думите й представителите им избухват много по-лесно и често и понякога комуникацията с тях е трудна.

Овен

Едва ли има човек, който да не знае, че Овните са доста офанзивен знак. Важно е обаче да се разбере, че това е зодия, която не умее да си мълчи дълго време. Тези хора веднага изхвърлят всичко от себе си, което им е на сърце, без да си слагат филтър на думите.

Разбира се, малко хора харесват това поведение, но това са овните.

С присъщата си упоритост, стремеж към лидерство и целеустременост, Овните се отличават със своя нрав, поради което често се чувстват на ръба на емоционалното и нервно изтощение.

Риби

На второ място са Рибите, които се отличават с повишена емоционалност и чувствителност. Хората, родени под тази зодия, често изпитват вътрешно напрежение и тревожност. Попадайки в критични ситуации, те просто не успяват да запазят самообладание, спокойствие и сдържаност, поради което Рибите често губят контрол над поведението си.

Честно казано, заслужава да се отбележи, че Рибите са добре запознати с характера и минусите си и че често страдат от промени в настроението, които не могат да контролират.

Рак

И накрая, първото място в нашия топ списък на хората със слаби нерви заемат Раците. Представителите на тази зодия се управляват от Луната, която не без причина се смята за най-емоционалния елемент от хороскопа. Раците под нейно влияние просто не могат да се държат по различен начин./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай

anonimen

anonimen 04.08.2023 11:02

iska im se na zadnicite sigorno e papa ebackata ce raskrihme i ste prodaljavame da raskrivame kak ebempapa kak ste ima nervi a naseto e borba sas oblutki nisto povece

пешо

пешо 04.08.2023 17:21

Хасмокар

Мара лудата

Мара лудата 06.08.2023 4:51

Защо пък трябва да мълчи овенът