Покани от квилинг, с които ще вземете акъла на всички (СНИМКИ/ВИДЕО)

Покани се правят за по-малко поводи, отколкото картичките, но тъй като са специални, винаги трябва да са особено красиви и представителни

https://jenata.blitz.bg/relaks/pokani-ot-kviling-s-koito-shche-vzemete-akla-na-vsichki-snimkivideo Jenata.blitz.bg
Покани от квилинг, с които ще вземете акъла на всички (СНИМКИ/ВИДЕО)

Покани се правят за по-малко поводи, отколкото картичките, но тъй като са специални, винаги трябва да са особено красиви и представителни. Именно затова от jenata.blitz.bg заедно с Росица Кръстева преди време ви показахме как да си направите красиви картички с помощта на квилинг техниката.

Малко преди това ви разкрихме що е то квилинг и защо всички полудяха по него. След това ви показахме кои са първите стъпки в квилинга. С много снимки и видео, ви показахме как да си направите цветя, листа и клонки в квилинга.

Уникалните творения на Роси с квилинг и канап може да видите и на нейния сайт www.rosiartidea.com.

Покани се правят за сватба, за парти /може за рожден или имен ден за деца или възрастни, но може и да е фирмено/, за всякакви юбилеи, за бейби шауър /това е последният „вопъл“ на модата в партитата/ и сигурно за още много други неща.

Сега от jenata.blitz.bg в "Забавни минути с Роси" ще ви покажем как да си направите покана за сватба, за кръщене и за детско парти. 

Сватбената покана е най-богата от към елементи, защото поводът е много специален, а и човек не се жени всеки ден. Затова този вид покани трябва да са много красиви и изискани, за да впечатлят гостите още преди самото тържество. Тази покана е правена за сватбата на моя син. Е, не беше само една, а над 100...

Поканата за детското парти е по-елементарна, защото децата много много не се впечатляват от тези неща. Но виж – техните майки, да....

Тази специално е правена за моята внучка и подхожда за момиченце, тъй като е с рокличка. Ако е за момченце, подходящо е да има кола, велосипед или някакво животинче например. Разбира се, тук решаващата дума ще има рожденикът – каквото той си избере, това ще е.

Рокличката е правена по шаблон, който ви предоставям, засмяното личице може да е готово, но може и вие да си го нарисувате. Както и самият надпис ПОКАНА.

За момченцата е следващият шаблон, в който има кола и камиони.

По-важно е какво ще е съдържанието вътре в самата покана и разбира се – детското парти.

Варианти и избор – неизчерпаеми.

Поканата за кръщене е предназначена за възрастните и затова може да бъде най-различна по вид, с разни украси. Ако обаче родителите на кръщелника искат поканата да се връзва с общата идея, например всичко да е с Мики или Мини Маус, тогава е добре и на поканата да ги има тези приказни герои. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи

Коментирай