logo

Ванга го е казала: С тези неща ще привлечете щастието в дома си

Ванга го е казала: С тези неща ще привлечете щастието в дома си

Те са в състояние да привлекат всички блага в къщата и да ви спасят от лош късмет и проблеми

Голямата пророчица Ванга успя да помогне на много хора със съветите си. Нейните препоръки се отнасят за всички сфери на живота, включително и за подобряване на атмосферата в дома.

Тя винаги е съветвала хората да поддържат домовете си, за да се чувстват под надеждна защита и да подхранват положителната енергия.

За целта, е смятала Ванга, във всеки дом трябва да има предмети, които са в състояние да привлекат благосъстоянието и да отблъснат негативизма.

Те са източник не само на сила, но и на мъдрост. И са в състояние да привлекат всички блага в къщата и да ви спасят от лош късмет и проблеми.  

4 неща в дома ви, които ви разболяват

На първо място, според петричката пророчица, във всеки дом трябва да има подкова. Тя е способна да привлича положителната енергия. Късметът винаги е на кон, затова Ванга е препоръчвала на входа на къщата да има закачена подкова, за да може късметът свободно да прониква в нея.

Чесънът също ще ви донесе невероятни ползи, е казвала тя. Това е едно от най-ефективните растения амулети, които плашат злите духове. Той трябва да бъде окачен на тавана под покрива, в мазето или в ъгъла на входната врата. Където има чесън, няма място за негативи.

Медът е символ на просперитета и богатството в къщата. Затова всеки, който иска домът му да е пълен, е добре винаги да разполага с него.  В допълнение, присъствието му в къщата предполага, че всички обитатели се намират под надеждна защита.

Ванга винаги е казвала, че просперитетът в един дом започва със зрелите ябълки. Тези плодове могат да разпознават отрицателната енергия.

6 покупки, които ще доведат бедите и мизерията в дома ви

Ябълка, оставена за една нощ сутрин, ще ви "разкаже" за енергията на вашия дом. Ако на сутринта изглежда значително по-зле, значи е време да изчистите дома си от негативизма. 

Безопасните игли и камбанките са идеалният защитник срещу лоши мисли, зли очи и уроки. Те "поглъщат" негативната енергия, защитавайки цялото семейство. Тези неща трябва да бъдат окачени близо до входната врата, а ако случайно започнат да ръждясват - незабавно да бъдат сменени.

Сапунът е задължителна вещ във всеки дом. Никога не оставайте без най-обикновен сапун, без аромати и оцветители. Той ще ви помогне не само да отмиете неразположенията и болестите, но и да изплашите злите духове.

Останалите малки парченца от сапуна могат да бъдат разпръснати в най-тъмните кътчета на дома, за да не решат злите духове да се заселят там. 

Църковните свещи и иконите са основно средство за защита. Всеки православен християнин, който има иконостас в къщата си и пали свещи, защитава себе си и дома си от всяко зло, е смятала Ванга.

Тези 4 растения в дома ви ще ви направят богати

Голямата пророчица е казвала също така, че който има огледало в къщата си, е щастлив човек. То обаче трябва да е кръгло и да е ваше. И не трябва да отразява негативното: смърт, скандали, кавги. Всичко това допринася за натрупването на тежка енергия.  

Вълненото кълбо е символ на комфорта и спокойствието. Всеки, който го има, допринася за привличането на щастието и благополучието в дома си. 

Кехлибарът е не само прекрасен амулет за пари, но и символ на дълголетие и здраве. И всеки, който го има в дома си, е безкрайно щастлив.

Точилото за ножове, според Ванга, е символ на обновяване и пречистване. С такава вещ за сила в дома си винаги ще разполагате с оръжие срещу злите духове.

11 признака, които издават, че в дома ви се е случило нещо много лошо

Живите растения са признак за благополучие. Ванга е казвала, че във всяка къща трябва да има поне едно живо цвете, което да влияе благоприятно на обстановката. Показател за успех е неговият растеж и цъфтеж. 

Черен камък, взет от вас при дълго пътуване, ще защити дома ви. Той прогонва лошите сънища от членовете на цялото семейство. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

шизандра

шизандра 25.08.2021 6:43

Скапан сайт. Аман от "умни" драскачи. Чудите се как да манипулирате хората. ЗАВИСТ злоба и нищо хубаво.

До шизандра

До шизандра 25.08.2021 11:43

Лоша и завистлива си.....като не ти харесва, защо го четеш???