logo

11  признака, които издават, че в дома ви се е случило нещо много лошо

11 признака, които издават, че в дома ви се е случило нещо много лошо

Понякога и най-уютното и комфортно жилище може да крие огромни опасности заради натрупалата се в него негативна енергия

Англичаните обичат да казват: "Моят дом е моята крепост". И са страшно прави!

Всеки се чувства защитен в жилището си и няма нищо по-хубаво от това след тежък и напрегнат ден да се прибереш у дома.

Понякога обаче и най-уютното и комфортно жилище може да крие огромни опасности заради натрупалата се в него негативна енергия.  

5 прости начина да защитите дома си от бедствия и негативна енергия

Не е добре, когато в една къща няма енергия. Още по-лошо е обаче, когато тя е пълна с отрицателна енергия. Това носи не само умора и раздразнителност, кавги и изтичане на пари, но и болести и дори унищожаване на семейството.

За да избегнете всички тези проблеми, днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием как да разберете, че домът ви е натрупал отрицателна енергия и спешно се нуждае от „лечение“.

Появили са се мравки и хлебарки  

Ако хлебарки и мравки внезапно са се появили в дома ви, трябва да знаете, че за това си има някаква основателна причина. Паразитите носят отрицателна черна енергия. Ордите от насекоми изяждат стените на вашия дом и вредят на здравето ви.

Тези символи ще защитят дома и семейството ви от зли сили

Опитайте се да се отървете от тях, дезинфекцирайте и почистете пространството. Имайте предвид, че появата на насекоми заради мърляви съседи не означава, че в дома ви има негативна енергия. Проблемът обаче трябва да се реши по най-бързия начин!

Вещите ви непрекъснато се губят  

Забелязали сте, че непрекъснато изчезват някакви неща? За съжаление, хаосът, който цари в дома ви, не винаги е главният виновник вещите да изчезват. Най-вероятно това се дължи на напрегнатата атмосферата.

Какви икони трябва да имате вкъщи, за да се избавите от злото

Щом изчистите енергийното пространство, всичко в семейството ви ще се успокои и ще се възцари хармонията. Тогава и нещата ще спрат да се губят и винаги ще бъдат на местата си.

Домашните ви любимци боледуват 

Животните имат способността да усещат всякакви изменения в общата енергия на къщата. Щом има твърде много негативизъм или зад стените на къщата се съхраняват лоши спомени, домашният любимец започва да се чувства зле.

Не е за вярване какви скрити способности имат котките и как влияят на хората

Котките са много податливи към това и по състоянието им лесно може да се определи атмосферата в къщата. Горещ нос, летаргия и липса на апетит говорят, че в жилището ви се е натрупала прекалено много отрицателна енергия. 

Стайните растения съхнат 

Ако дори кактусът започне да умира, се замислете добре за хармонията и енергията на къщата си. Растенията разкриват отрицателно, но не могат да се справят с него.

Ако имате тези девет неща в дома си веднага се отървете от тях (СНИМКИ)

Не се опитвайте да спасите изсъхналото цвете, а се погрижете за атмосферата в дома си. Изчистете пространството от енергийна мръсотия и забравете за конфликтите и кавгите. В положителна и хармонична среда растенията отново ще започнат да цъфтят и да радват окото.

Лампите и електрическите уреди изгарят без причина 

Излизането извън строя на електрическите ви уреди и техника и изгарянето на лампите показват, че нещо с дома ви не е наред. Електрическите уреди спират да работят поради натрупването на отрицателна енергия. Те мълчаливо намекват за твърде много неприятни ситуации, случили се в този апартамент.

Моментално изхвърлете от дома си тези 7 неща, носят безпаричие, нещастие и болести!

Не поправяйте щетите! Изхвърлете всичко развалено. Така ще успеете да намалите отрицателното и да изчистите пространството.

Поява на неприятна миризма 

Неприятните миризми, появяващи се без причина, говорят за негативните събития, настъпили в дома ви и за натрупването на тъмна енергия. Опитайте се да изясните причината за негативите и да се отървете от тях.

9 сигнала от Вселената, че вървите по неправилния път

Пробвайте да изчистите енергийното пространство на жилището си и се вгледайте внимателно в поведението на членовете на семейството. Хармонията и спокойствието в къщата ще ви помогнат да се справите с този проблем.

Вратите и прозорците се отварят и затварят сами 

Внезапното и безпричинно отваряне и затваряне на врати и прозорци трябва да ви действа като предупреждение, че нещо неприятно и лошо се случва в дома ви. Да стоиш в такова пространство е доста плашещо. А последиците могат да бъдат много неблагоприятни. 

Случайност или важно послание: Как да разчитаме съвпадението на числата в часовника?

Най-доброто решение на проблема е да почистите пространството от черната енергия.

Крановете и тръбите не спират да текат 

Ако редовно ремонтирате крановете и тръбите, които постоянно текат, най-добре е бързо да потърсите причините за нарушената хармония и лоша атмосфера в жилището си. Микроклиматът се влияе не само от негативни събития, но и от лоши мисли, идващи от гостите ви.

Старайте се да почиствате пространството от отрицателна енергия по-често.

Членовете на семейството ви не спират да се карат и сърдят 

Кавгите и конфликтите са най-явните знаци за къща с лоша атмосфера. Всички ругатни и обиди, които започват сякаш от нищото, са провокирани от отрицателна аура.

За нищо на света не започвайте новия ден с тези неща, ако не искате да прогоните късмета си!

В стая, където се е случило нещо лошо, дори и най-добронамерените и учтиви обитатели ще започнат да спорят и да мърморят. Някои семейства, след преместването си в нов дом, престават да се карат и започват да живеят мирно и щастливо. 

Близките ви се оплакват от умора, стрес и сънливост 

Ако умората и сънливостта не са причинени от прекалено натоварване и стрес, тогава тялото ви е засегнато от отрицателна енергия. Редовното чувство на стрес в домашна обстановка говори, че домът ви не може да окаже положителен ефект върху организма ви.

Голямото количество негативизъм провокира хронична умора, с която ще ви бъде много трудно да се преборите.

Тези неща унищожават жизнената енергия! Изхвърлете ги, преди да е твърде късно

Вслушвайте се във вътрешните си усещания, вглеждайте се в поведението на животните и състоянието на цветята си, следете за необичайни събития в дома си. Така няма да ви е трудно да откриете отрицателната енергия и да се отървете от нея, преди да е станало твърде късно. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!