logo

6 покупки, които ще доведат бедите и мизерията в дома ви

6 покупки, които ще доведат бедите и мизерията в дома ви

Трябва да бъдете особено внимателни с нещата, които внасяте в жилището си

Енергия на жилището, в което живеем, е най-важното нещо в живота ни, тъй като голяма част от времето си прекарваме именно между четирите му стени.

Добре е от време на време да правите генерално почистване на дома си според правилата на Фън Шуй, за да може положителната енергия да не се застоява, а отрицателната да напуска жилището ви. И да бъдете особено внимателни с нещата, които внасяте в жилището си.

Много хора пръскат луди пари вещи, без да се замислят, че с покупката си могат да прогонят късмета и финансовото  благополучие от живота си.

Експертите са съставили списък на най-опасните покупки, които могат да превърнат живота ви в ад и да ви доведат до просяшка тояга. И днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за тях.

Спонтанни и необмислени покупки 

Всеки харч трябва да бъде добре обмислен. Хората, които не разполагат с много средства, често купуват различни дреболии и неща, от които нямат никаква полза.

Експертите препоръчват да не се правят подобни покупки, защото те плашат късмета. С други думи, купувате ненужни боклуци, а те забавят движението на финансовите енергийни потоци.

Не слагайте огледала на тези места в дома иначе ви чака безпаричие и нещастие

За да не се налага да си броите стотинките твърде често, по-добре просто не харчите пари за нещо, от което нямате спешна нужда. 

Фигурки на птици

Смята се, че те носят лош късмет в къщата. Дори изображенията на птици не предвещават нищо добро. Единственото изключение е фениксът, тъй като е митична птица. Експертите по Фън Шуй отбелязват, че той е мощен талисман, който привлича пари и късмет.

Не трябва да поставяте изображения на птици и на мястото, на което работите, защото това също плаши успеха. Ако наистина искате да си купите фигурка на птица, го направете, но по-добре я поставете на двора или в градината.

Дрехи втора употреба

Много хора обичат да пазаруват в second hand магазини или да купуват дрехи от приятели и познати. Това може да завърши много зле, защото няма как да знаете какъв точно е човекът, който я е носил преди вас.

Пречистващ ритуал с вода, който годни лошата енергия и черната магия от дома

Дори да ви изглежда добродушен и приятен, в душата си той може да е много опасен, а енергията му - разрушителна.

Купувайки такива дрехи, навличате неприятности не само на себе си, но и на близките си. Ако все пак го направите, трябва да бъдете изключително внимателни и да извършите прочистващ ритуал, за да се отървете от негативната енергия.

Вещи с антикварна стойност 

Старите вещи привличат неприятности, заболявания и финансови проблеми. Те могат да струват цяло състояние, но това не означава, че трябва да ги държите вкъщи до новите.

За антиките трябва да се отдели специално място, където да може да ги съхранявате далеч от другите неща. Само така те няма да създават проблеми и да навредят на здравето и финансовия ви късмет. 

Изкуствени цветя и опасни растения 

Изкуствените цветя се считат за един от най-големите източници на финансови проблеми. Експертите препоръчват да избягвате купуването им и да не ги гледате всеки ден.

Тези 5 растения привличат парите и пазят от зли очи!

Тук веднага ще споменем и най-опасните живи цветя и растения. Теменужката например носи финансови проблеми, лишава човека от мощна интуиция и творчество. 

Проблеми вкъщи може да ви донесе и монстера. Това растение е способно да всее хаос в личния ви живот и да разруши семейството ви. 

Бръшлянът също влиза в списъка с опасни растения. Той блокира финансовите потоци и внася нищета и парични проблеми в къщата.

Покупки от врагове 

Ако неприятен човек продава нещо, то ще е заредено с неговия негатив. Това ще донесе неприятности и проблеми от всякакъв вид в дома ви. Затова не бива да купувате каквото и да е от някой, който определено се отнася зле към вас.

7 неща, които носят безпаричие, нещастие и болести в дома

Особено опасно е, ако този човек с помощта на някакво заклинание е превърнал въпросната вещ в енергиен вампир. В този случай проблемите, които ще ви застигнат, ще бъдат в пъти повече и ще успеете да се отървете от негативите изключително трудно. 

Дори да изхвърлите вещта веднага, пак ще трябва да направите енергийно прочистване на дома си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

futurehealth

futurehealth 12.07.2021 20:50

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/