logo

Всяка 30-годишна жена допуска тези грешки, без да подозира колко много ще съжалява заради тях на старини

Всяка 30-годишна жена допуска тези грешки, без да подозира колко много ще съжалява заради тях на старини

Най-голямата заблуда на младите хора е, че животът е пред тях и разполагат със страшно много време. Времето може и да е много, но не всички грешки, които са направени на младини, могат да се поправят. 

Днес ще ви разкажем за грешките, които 30-годишните жени допускат най-често, без дори и да подозират колко много ще съжаляват за решенията си, когато остареят. 

Увеличаване на бюста

Дори в момента двамата с приятеля ти да сте уверени, че си плоска като дъска и е жизненоважно да коригираш този недостатък, не бързай да търсиш услугите на пластичен хирург. Силиконовите импланти са опасни и трудни за отстраняване. Освен това, на 82 едва ли ще се нуждаеш от големи гърди. 

Направила си си нелепа татуировка

Татуировките са изкуство, но глупавият интернет мем, който си си направила на китката, определено няма да те радва толкова много, когато остарееш. На първо място, шегата, която сега е била забавна, след 40 години изобщо няма да е смешна. И второ, дотогава татусът ще избледнее и ще се сбръчка. Наистина ли имаш нужда от това? 

Не спортуваш

На стари години добрата спортна форма ще ти е само от полза. Всеки трябва да започне да се грижи за здравето на сърцето си още на млади години. Но когато си на 30, имаш време и желание за всичко друго, но не и за спорт. Това е много жалко и на старини ще съжаляваш жестоко. 

Омъжила си се рано

Да допуснем, че си мечтала да се омъжиш до 25-годишна възраст и си го направила. Развела си се. След това си решила, че до 30 трябва отново да си семейна. Успяла си. И отново си се развела. С тези темпове до 80-годишна възраст ще имаш цяла колекция от бракове, за много от които ще съжаляваш. Към брака трябва да се отнасяш с голяма отговорност, също както към татуировките. 

Не си носила екстравагантни дрехи

Някой ти е казал, че не си достатъчно красива, стройна и млада за екстравагантни и ярки дрехи. И ти си му повярвала. Вразуми се! На стари години също ще можеш да носиш дръзка мини пола, кожено яке и да боядисваш косата си в синьо. Но по-добре е да го направиш сега, когато възрастта и фигурата ти все още го позволяват. 

Отделяла си малко време за децата

Чуждите деца растат много бързо, а твоите - още по-бързо. Но не всички осъзнават този факт навреме и  започват да отделят повече време на децата си, а не на работата. Да заработваш милиони на 70 години е много по-лесно, отколкото да гледаш деца. Още повече, че те вече са пораснали. Без теб!

Инвестирала си във вещи, а не в емоции

Ужасно трудно е да спестяваш от неустоимо красиви чанти, обувки и козметика, наясно сме с това. Но на стари години ще ти се иска да си спомниш за първото си пътуване до Париж, а не да скриеш шапката на съседката със скъпата си чанта. Замисли се над това. 

Не си научила чужд език 

Умът на младите хора е по-гъвкав и усвоява новата информация много по-бързо. Затова е добре да се заемеш с изучаването на чужд език сега, а не да го отлагаш за времето, когато ще си надхвърлила 70-те. Така няма да съжаляваш, че никога през живота си не си имала флирт с горещ испанец или божествено красив скандинавец и си се лишила от куп възможности. 

Прекарвала си много време в социалните мрежи

На 30 години имаш много приятели в социалните мрежи, лайкваш постове, споделяш снимки, общуваш с месинджър. Все пак сега това се смята за "активен живот". На стари години обаче ще съжаляваш, че си предпочитала виртуалния живот. В реалния свят има големи опасности и разочарования, но и любов.. Направи правилния избор, докато пред теб все още има много време! /jenata.blitz.bg

Коментирай

Това наръчник за курви ли е?

Това наръчник за курви ли е? 09.10.2018 16:36

"Така няма да съжаляваш, че никога през живота си не си имала флирт с горещ испанец или божествено красив скандинавец и си се лишила от куп възможности". - Превръщате сайта си в наръчник за начинаещи курви.