logo

Хората с този цвят на очите привличат парите като магнит

Хората с този цвят на очите привличат парите като магнит

Те не бива да се тревожат за финансовото си състояние, защото богатството им е предрешено

Цветът на очите говори много за един човек. По него може да се определи характерът и съдбата му, а според астролозите - и шансовете му за финансов просперитет!

Огромното разнообразие от нюанси на очите прави всеки човек уникален. Но астролозите все пак са ги разделили на типове и са установили притежателите на кой цвят очи имат най-голям шанс за финансов просперитет. 

Лукс и пари: Жените с тези имена са обречени на богатство

По думите им, въпросните щастливци не трябва да се тревожат за благосъстоянието си, защото то е предрешено от Съдбата!

Зелени очи

Хора със зелени очи се срещат достатъчно често. Те са тясно свързани със скъпоценни камъни като изумруд, хризолит и малахит. Съдбата им е отредила средно ниво на просперитет и много рядко някой от тях е истински богат.

Кафяви очи 

Това е може би най-често срещаният цвят на очите. На тези хора подхождат скъпоценни камъни като карнеол, берил, кехлибар и други, които имат медени нюанси.

Звездите казват, че тази комбинация осигурява доход под средния - достатъчен за основните нужди, но не и за покупка на нещо сериозно.

Сиви очи 

Сивите или сиво-сините очи често се свързват с топаза. Камъкът предполага, че притежателите на този цвят на очите имат необичаен финансов късмет в живота.

Бенките на тези 12 места вещаят богатство и успех

Богатството им се оценява на ниво над средното.

Сини очи 

Хората със сини очи привличат парите най-много от всички останали. На цвета на очите им подхожда тюркоаз, сапфир и всякакви други диаманти.

Често синеоките хора се раждат в богати семейства. В случай, че не са имали този късмет, самите те бързо изграждат собствен бизнес и увеличават приходите си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

ЕБАЧЕВ

ЕБАЧЕВ 05.03.2023 2:17

нормално, сиеноките жени са винаги руси (според законите на генетиката) ,отделно са много ебливи и пускат във всички отверстия! Руса жена винаги се жени само за много богат господин, или става пополярна порно актриса или проститутка.