Ядене на патешки вратове и редица щуротии: Бизнесмен повярва на мним маг и съсипа живота си

Ядене на патешки вратове и редица щуротии: Бизнесмен повярва на мним маг и съсипа живота си

Мъж изяде килограм и половина пикантни патешки вратове за час по съвет на измамник. Мъжът от Китай искаше да привлече късмет и даде всички пари на измамника.

През 2021 г. жител на Шанхай с фамилно име Уанг беше проспериращ семеен мъж и собственик на два магазина. И тогава негов приятел му разказа как специални амулети му помогнали да оцелее след автомобилна катастрофа и го запознал с конкретен „майстор“. Според приятел „майсторът“ можел да помогне на Уанг да подобри влошеното си здраве.

Шок: Свещенослужителка преподава на студенти БДСМ

Мъжът започна да общува с гуруто в WeChat и беше изумен от способностите му: „майсторът“ разказа на Уанг много лични подробности за живота му, които научил само от датата на раждане и зодията му.

След това мъжът, по съвет на гуруто, закупил амулети от него, като плати 400 хиляди юана (около 100 хиляди лева) за тях и извърши серия от ритуали.

Един от тези ритуали беше да изяде килограм и половина пикантни патешки вратове, пет пакета слънчогледови семки и пет порции пикантна юфка за един час.

Освен това, според „майстора“, неизпълнението на ритуала заплашва със загуба на успех в бизнеса.

Уанх не могъл да изяде всичко, което трябвало, и се отчаял. Тогава неговият ментор го изпратил в Тайланд. Там човекът трябвало да гори лампи и да се моли, като всяка молитва включвала такса.

Жени разкриха кои черти в мъжа ги печелят на мига

„Майсторът“ също така посъветвал Уанг да прекарва повече време с неговия приятел, който му го препоръчал, така че неговото „магнитно поле“ да върне късмета му. В резултат на това мъжете започнали да живеят заедно и Уанг платил на гуруто за доставка на енергия от неговия приятел.

До края на 2022 г. Уанг беше продал къщата и магазините си и изпаднал в дълбоки дългове. Здравето му не се подобрило и той изгубил семейството си. През този период той разбрал, че е станал жертва на измамници и се свързал с полицията. Разследването разкрило, че "господарят" е приятелят, който първоначално му препоръчал лечителя.

Всъщност той продавал амулети онлайн и ги продавал на Уанг на прекомерни цени. През целия период от време той получил повече от два милиона юана (над 500 000 лева) от приятеля си./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Beska

Beska 28.11.2023 10:37

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виaгpa), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема----- http://gg.gg/blumag