За нищо на света не изхвърляйте тези неща от дома си, ако не искате проблеми!

За нищо на света не изхвърляйте тези неща от дома си, ако не искате проблеми!

Много от вещите са енергийно свързани с дома ни и хората, които живеят с нас

Всички знаем, че е добре от време на време да разчистваме дома си от ненужни вещи и боклуци. Има обаче неща, които е по-добре да не изхвърляме, тъй като можем да си навлечем големи проблеми! 

Много вещи са енергийно свързани с дома ни и хората, които живеят с нас. Част от предметите помагат за създаването на благоприятна енергия в жилището. Съществуват и такива, които не привличат късмета, но ако ги изхвърлите, може да ви се случи нещо много лошо! 

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за нещата, с които е по-добре да не се разделяте. Или, ако го направите, трябва да сте много внимателни! 

Коса и нокти 

Косата и ноктите не трябва да се изхвърлят просто така, защото ако попаднат в ръцете на недоброжелатели, те могат да ви направят магия, с която да откраднат късмета, здравето ви или нещо друго. 

Тези символи ще защитят дома и семейството ви от зли сили

Разбира се, че няма как да пазите вечно тези неща в дома си, не е и нужно. Просто трябва да се постараете да се освободите от тях така, че никой да не може да ги намери, например да ги опаковате много внимателно в хартия или да ги смелите старателно. 

Часовници

Часовникът е време, а да пръскате времето е забранено! Той се смята за магически предмет, който се свързва с човека и мястото, в което той живее. Часовникът поглъщат всичко добро, както и най-лошото. Точно поради тази причина не е добре да се дава на друг човек.

Червеният конец е най-силният амулет! Ето как да го носите правилно!

Смята се, че когато изхвърляте часовник, нарушавате връзката с най-близките си хора. Това може да доведе до разваляне на отношенията и сериозни скандали. Най-добре е да ремонтирате стария си часовник. Да се избавите от него е препоръчително, само когато вече не става за нищо!

Хляб

В много култури хлябът е смятан за свещена храна. Той символизира богатството и семейното щастие. Хлябът не трябва да се хвърля в боклука. Ако вече не става за ядене, можете да го надробите и да го дадете на птиците. Споделяйте хляба си, не го изхвърляйте!

7 неща, които не трябва да давате назаем дори и на най-добрата си приятелка!

Експертите като цяло не препоръчват да изхвърляте храна. Същото важи и за солта. Не се изкушавайте да я давате на заем. Ако нарушите това правило, можете да навлечете проблеми както на себе си, така и на цялото си семейство!

Портмоне

Портфейлът е място за съхранение на пари, което го прави финансов талисман. Той може да е износен и неизползваем, но това не означава, че трябва незабавно да го изпратите в кошчето. Вземете си нов портфейл и носете парите си в него, но заедно с него опитайте да носите няколко дни със себе си и стария, а след това го оставете за една седмица в дома си. Така новото ви портмоне ще може да "свикне" с вас, а старото - да прекъсне тази връзка по най-безболезнения начин.

Намерите ли нещо подобно на улицата, не го подминавайте! Ще ви донесе, късмет, успех и много пари!

Когато спрете да ползвате старото, докато продължавате да го носите заедно с новото, нека в него да има една банкнота. А когато окончателно се разделите с него, преместете банкнотата в новото.  

Снимки

Можете да хвърляте снимки на които са хора, които не са ви роднини и нямат никаква връзка със семейството ви. Ако на фотографията е някой много скъп за вас човек, най-добре е да си я запазите за спомен. Дори вече да не комуникирате с него, връзката между вас няма да се прекъсне. 

С тези прости трикчета ще привлечете късмета и парите в живота си

Смело можете да изхвърлите снимка, на която е някой от враговете ви. В живота често с течение на времето хора, които са били наши приятели, се превръщат в най-големите ни и заклети врагове, с които се налага да живеем. Снимките на тези хора трябва да се изхвърлят. Ако и вие присъствате на снимката, в никакъв случай не трябва да я унищожавате, независимо кой стои до вас. Това води до сериозни последствия.

За нищо на света не започвайте новия ден с тези неща, ако не искате да прогоните късмета си!

Ако случайно вече сте изхвърлили някое от изброените неща, не трябва да изпадате в паника! Можете да се възползвате от специалните ритуали за привличане на късмет. Дори и във Фън Шуй има няколко начина за привличане на късмет, които ще ви помогнат да неутрализирате негативните последици от необмисления акт. Успех! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

milena

milena 25.04.2019 8:59

Хванах съпруга си, че ми изневерява и свалих 24 килограма за 2 месеца! Това ми върна самочувствието!https://bit.ly/2DcqUz1

Алооооо

Алооооо 26.04.2019 3:12

Какви са тези бабини дивитини ?!!