logo

Жените с тези имена са обречени да забогатеят през 2020 година

Жените с тези имена са обречени да забогатеят през 2020 година

Щастието и късметът ще ги съпътстват в следващите месеци

Астролози съставиха много любопитен списък. В него влизат имената на жените, които са обречени на луд късмет, щастие и пари през 2020 година. 

Сред експертите, има мнение, че до голяма степен имената определят характера и съдбата на човек. Според тях жените, носещи тези три имена, са обречени на нещастие и голяма мъка през живота си.

Името на човек е най-важното нещо, което той има. Казват, че то дори може да предопредели съдбата на носителя му.

Затова от jenata.blitz.bg преди време ви казахме кои са имената, които носят жените, които са обречени да бъдат богати. Оказа се, че успешните хора също имат специфични имена.

Оказа се, че има мъже, които носят определени четири имена и са много опасни, а пък други са орисани да бъдат „мъже под чехъл“.

Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме от кои жени трябва да бягате далеч според името, както и какви имена носят жените, които са невероятни красавици.

Ето кои са дамите, обречени на щастие и богатство през 2020 година:

Светлана

Жените, които носят това име са много целенасочени. Те никога не пропускат предложеният от съдбата шанс. Те просто виждат целта и се насочват право към нея.

През 2020 година има огромна възможност да постигнете желаното и да се насладите на резултатите от поставените цели. Нужно е малко постоянство и вяра и всичко ще се случи.

Жените с тези имена са обречени на нещастие и големи мъки

Наталия

Собственичките на това име са инициативни и ще съумеят да реализират и най-смелите си мечти през 2020 година. Вярно е обаче, че може да се наложи да преминат през доста трудности, до достигането на крайната цел. Ако сте готови на всичко, за да сбъднете желаното, то вярвайте, това е вашата година.

Историята на тези близначки ще ви остави без думи СНИМКИ

Елена

Тези дами са крехки, но вътре в тях има огромна сила. Те не се плашат лесно от проблемите. Сами изграждат вятърни мелници. 2020 година ще бъде страхотна за вас, очакват ви големи финансови постъпления. 

Александра

Момичетата с това име имат силен характер, който им помага в живота. Вие сте здраво стъпили на земята и именно заради това късметът ще е с вас през тази година. Постоянството ще ви помогне да постигнете целите си.

Близначки станаха хит в мрежата още преди раждането си заради това ВИДЕО

Дария

Тези момичета имат качества на лидери. Притежават естествена харизма, желание на общуват и очарование, които ще им помогнат да решат много от проблемите си. 

Полина

Жените, които носят това име, са много позитивни. Те са големи емпати и разбират идеално околните. Могат да намерят общ език с всеки и това много им помага.

През 2020 година това би им донесло финансов просперитет и материално богатство.

4 женски имена, до чиито представителки ще заспите от скука

Варвара

Това име е много рядко срещано. Все пак тези жени се открояват със сила на духа. Те са свикнали да защитават всички. Тази година те ще бъдат добре възнаградени за това. Спомнете си как са се отнасяли с Бил Гейтс, когато е бил млад, а после какво се случи с него. Може би Варвара ще намери своя Бил Гейтс през 2020 година./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Виктория

Виктория 16.02.2020 8:46

Само тези имена са много малко ,и едно от тях не е правилно!