logo

15 признака, че не си жената на живота му

15 признака, че не си жената на живота му

Най-изгарящият въпрос в живота на всяка жена е „Обича ли ме?”. Въпреки че понякога той идва с букет цветя и ви води на кино, у вас често има съмнения. 

Заслужава ли си да се доверявате сляпо на всичко, което човек казва и обещава? Как да разберем дали той наистина има чувства към нас или просто иска да постигне целите си, а ние сме една от тях – просто покоряване? Ето няколко признака, които подсказват точно за това.

Постоянно е зает, държи разстояние

Той не се опитва да бъде с теб през цялото време. Ако човек обича, той ще намери много причини да прекара време с вас. Ако той изbягва да ви гледа и не поддържа разговора, то това е признак, че вие не сте нищо особено за него. Проверете може ли да комуникирате по-често и колко близки сте.

Няма значение какво се случва с вас

Без значение дали имате процедура, операция или просто посещение при зъболекаря. Вие ще чуете само „съчувствам ти”, Ако се оплаквате твърде много ,предлага да ви помогне само с пари за лекарства. Той изобщо не се тревожи за проблемите ви, ако те не го засягат разбира се.

Активен е в социалните мрежи, но не показва близостта си с вас там

Ако усещате, че с единия си крак сте в живота му, а с другия на прага, то нещата са ясни. В днешно време социалните мрежи са всичко, а ако избраникът ви е сред активните в тях, то липсата му на внимание към вас там е показателна дали има истински чувства.

Гледа повече в телеfона си, отколкото във вас

Ако предпочита да провери какво става във Фейсбук, вместо да говори с вас, значи едва ли търси повече близост. Това е един от най-ясните признаци за отчуждаване.

Той изобщо не ви ревнува

Любимият човек няма как да е безразличен. Ревността е компонент от любовта. Ако грам не ви ревнува от абсолютно никого, това е причина да се замислите сериозно

Той вижда във вас приятел

Комуникацията ви се осъществява приятелски, но сякаш не го интересувате по друг начин. Ако човек е запленен от вас, със сигурност общуването ви няма да бъде само на приятелско ниво.

Той отменя плановете ви, без да предлага алтернативи

Винаги вие предлагате да се видите, а после следват дълги паузи. Понякога пък той си позволява да ви игнорира напълно? Не се страми да бъде наоколо, когато имате нужда от него? Прекратява срещата ви без да прави нова? Тогава просто бягайте.

Говори ви за други жени

Той не се колебае да ви разкаже за любовните си отношения с други жени. Много е тъжно, ако един мъж се оставя да флиртува с дами, след като вече се среща с една определена. Един джентълмен би се тревожил за вашето сърце.

Отказва да бъде близо

Никой мъж не би пренебрегнал интимността с жена. Ако той не е готов да сподели леглото си с вас повече от два пъти месечно, то тогава едва ли иска да имате нещо по-сериозно.

Не върши хубави неща

Ако човек изпитва нежни чувства, то той определено ще иска да ви радва с малки жестове. Блага дума, внимание, или просто цвете – това показва, че държи на вас и иска да ви усмихне по някакъв начин винаги.

Не показва чувства и не прави планове за бъдещето ви

Тук дори няма какво да коментираме. Всеки човек показва по някакъв начин чувствата си. Ако той обаче е крайно затворен към вас и не иска да правите планове за бъдещето, то е ясно, че няма да се задържите дълго. Не си правете илюзии.

Той не ви слуша

Вдъхновен от чувствата човек винаги слуша речите на другия. Дори да разказвате една история за 10-и път пред него и за първи пред приятелите ви, той ще ви слуша с интерес, стига наистина да има чисти чувства към вас.

Спестява от вас

Ако той твърди, че е влюбен, но винаги брои колко пари е метнал по вас и го изтъква. То това не е любов. Любовта не брои и не изчислява. Тя просто се радва на усмивката на другия.

Не се интересува от вас

Не ви пита как сте, а ако вие го попитате нещо, той отговаря едносрично и не ви връща въпроса? То това значи, че вие не сте важна за него и не се интересува от това какво се случва с вас.

Не се стреми да направи живота ви по-лесен.

Мъжете трябва да се грижат за избраницата си. Тя е лукс и нещо скъпо за тях. Преди години рицарите са воювали за дамата на сърцето си и честта им. Днес, ако един мъж обича, то винаги ще гледа как да ви улесни./jenata.blitz.bg

Коментирай