logo

Ето как с 3 трика ще подобрите секс живота си! 18+

Ето как с 3 трика ще подобрите секс живота си! 18+

Те не само наистина вършат феноменална работа, ами и са научно обосновани

Понякога сексуалният живот на всеки човек зацикля. Тук веднага се явяват на помощ съвети от приятели/приятелки, различни секс форуми и лъскави списания, които дават десетки различни съвети за това как да разнообразите сексуалния си живот. 

Но не всички от тях наистина работят.

Сексолог: Най-актуалните тенденции в секса през 2021 г. ще са… 18+

Науката категорично не е на едно мнение с всеобщо препоръчаните методи за разнообразяване на сексуалния живот и именно заради това учените вече са успели да идентифицират редица ключови компоненти на идеалния секс. 

Учените са категорични, че има точни три начина, благодарение, на които да разнообразим и подобрим сексуалния ни живот. Не само това – препоръките им са научно обосновани.

Ето трите научно доказани метода благодарение, на които ще подобрите секс изживяванията си:

Силни стенания
Изследването на учените потвърждава теорията, че хората, които са по-емоционални по време на секс, се радват на много по-голямо удоволствие от любовта, отколкото тези, които се притесняват да „озвучават“ секс нагоните си и се притесняват да не смутят половинката си. Силните стенания на жената помагат на мъжа да разбере, че прави всичко правилно и в допълнение това го мотивира да се представи още по-добре.

Откриха кои жени най-много обичат секса

Откровеност
Ако партньорът ви, едва достигна и ви докарва до оргазъм, а после се обръща към стената и заспива, знайте че е време да проведете сериозен разговор. Според редица проучвания прегръдките и целувките след полов акт правят хората по-щастливи не само в интимния живот, но и в отношенията като цяло.

Невероятните ползи на ролевите секс игри 

Фантазии
Учените са установили, че двойките, които обсъждат своите сексуални желания, са много по-доволни от интимността помежду им. Освен това жените, които са най-отворени по отношение на сексуалните въпроси, са в пъти по-склонни да изпитат силен оргазъм. И това не е изненадващо: ако вашият партньор знае за вашите желания, за него е много по-лесно да ви изпълни. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай