logo

Голата истина: 8 признака, че тя вече изневерява

Голата истина: 8 признака, че тя вече изневерява

Ако тези неща са на лице, то е ясно, че половинката ви кръшка

В следващите редове ще поговорим малко повече за изневярата. Според много хора „винаги всички изневеряват един на друг“. Разбира се, това не е така, но отричането, че въобще една жена може да изневери, също е много глупаво.

Евън намери стара СНИМКА на жена си, а когато се вгледа внимателно, направо онемя

В следващите редове ще падне именно тази мистерия, кои са признаците, че една жена изневерява. Ако тези неща са на лице, то е ясно, че половинката ви кръшка.

Като за начало ще отбележим, че в следващите редове няма да говорим за дамите с много гаджета, а за тези, които се неверни на постоянната си и единствена половинка или съпруг.

Причините за изневяра могат да бъдат много – липсата на внимание, на секс, на желание за по-добър живот или подобряване на материалното състояние. Като цяло всяка дама си има своя причина, но резултатът винаги е един и същ – предателството никога не води до нещо добро. Това е аксиома.

Камра загуби паметта си, но съпругът й по уникален начин й припомни за любовта им

Изневяра

Важно е да отбележим, че тук не обвиняваме никого в държавна измяна. Ако имате въпроси към половинката, задайте й ги. Това, което ще прочетете в долните редове са просто знаци. Не взимайте прибързани и импулсивни решения, ако има 100% съвпадение.

Ако имате подозрения, споделете ги. Може би грешите. Най-убедителното доказателство е признанието, другото са само догадки. Всяка промяна в поведението, естествено, трябва да служи като „звънец“, но не винаги показва нещо голямо и лошо.

Момченце изпрати колет до Филипините, който след 15 години промени живота му СНИМКИ

Може би жената е уморена от ежедневието си и заради това не се интересува от съпруга си толкова. Изневярата може да е еднократна, но може и да прерасне в романс за няколко години.

Знаци

Загадка  - това е най-важният знак. Ако в живота на твоята толкова позната жена се появи загадка, която не можеш да разрешиш. Хората усещат интуитивно такива промени – поглед, маниери или дори походката може да се променят. Мислите за друг мъж всъщност не се крият толкова лесно. Сега цялото й време е заето с мечти за нещо друго, защото ние жените обичаме да строим замъци във въздуха в главите си.

СНИМКА на Елизабет II доказа каква люта война кипи в кралското семейство

Вторият много важен признак е промяната във външния вид. Остра и драматична. Тоест, ако жена ви доскоро се е носила със суичъри и кецове, а от днес изведнъж започне да се облича като кралица, да си прави прическа или залага на любимите си рокли, тогава трябва да се попитате за къде е толкова красива.

Семейни задължения – започвайки романс с друг мъж, една жена започва да се отдалечава от семейството си. Тя вече не готви по три ястия, не пече любимите на всички пайове. Понякога пък се случва именно обратното. В гузността си тя започва да се суети и да се мъчи да угоди на всички, ако досега не го е правила. Тогава си струва да се замислите.

Драма в кралското семейство: Елизабет II отвърна на жестокия удар на Хари и Меган

Телефон. Не може да не поговорим за него. В 21 век е почти сигурно, че всеки човек прекарва много време на това устройство и знае какви ли не трикове. Ако вашата половинка крие съобщенията си, не пуска телефона от ръцете си и дори ходи до тоалетната с него, това не е случайно. Важно е да забележите дали дръзва да го оставя без надзор и слага ли го често с дисплея надолу.

Ако се усмихва пишейки си с някого, реагира ли агресивно на ваш въпрос с кого общува?

Критика. Ако жена ви не спира да ви критикува и сравнява с другите. Преди е била доволна от вас и не е правила забележки, а сега не може да се „обличате така, да спите или дори да дишате“ без да я дразните.

Не се интересува – ако жена ви е спряла да се интересува от вас, да спори с вас и въобще да й пука какво се случва с живота ви, то е редно да се замислите. Ако тя спре да ви задава въпроси и няма нужда от комуникация с вас, значи нещо не е наред.

Меган Маркъл заряза Хари и хукна да си търси работа! Херцогинята преговаря с...

Отива винаги сама на среща с приятели. Сред тях със сигурност значи има някой, който знае за приключенията й и тя се опитва да се защити от това. А може би този някой е обект на желанията й?

Секс

За къде сме без него? Именно тук може най-лесно да установите дали жена ви си има друг.

Първият признак е, ако жена ви се опитва всячески да избегне интимността. Станала е студена и безлична, а сексът въобще не й доставя предишното удоволствие.

Друг признак е неочакваното разнообразие в леглото от нейна страна. Ако изведнъж има много нови трикове и идеи, с които досега не сте били наясно, то непременно има нещо гнило.

 

Пълен и невероятен любовен хороскоп за 2020 година

Както разбирате това не са всички признаци за изневяра. Специалистите вече са изработили приложения, с които да откриете местоположението на любимия. При всички положения недейте да си правите прибързани изводи или да решавате нещо в момент на афект, ако подозренията ви се окажат истина.

Възможно ли е да се прости изневяра?

Всеки има свой отговор на този въпрос. Все пак предателство се прощава трудно. Та, как ще споделяте леглото си, ще гладите, ще хапвате и ще докосвате човек, преструвайки се, че нищо не се е случило. Нима може да се забрави, че до вчера зад гърба ви е бил с друг? Вие бихте ли простили?/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!