logo

СНИМКА на Елизабет II доказа каква люта война кипи в кралското семейство

СНИМКА на Елизабет II доказа каква люта война кипи в кралското семейство

Оказа се, че британската кралица има фаворити и такива, които тотално е отлъчила

В дните около Коледа беше публикувано съобщение за предстоящите празници от Елизабет II. Британската кралица ежегодно прави това обръщение към своите сънародници. В официалния Instagram акаунт на двореца Кенсингтън беше публикувана снимка на кралицата, направена по време на снимките на тържествената реч, която интернет потребителите разгледаха с особено внимание.

От jenata.blitz.bg припомняме, че миналата година мрежата разпъна на кръст кралицата заради луска, които тя демонстрира по време на речта си. А снимки показаха в какво злато се "къпе" кралицата на Великобритания.

Малко след това една снимка от нейния кабинет издаде каква война се води в Бъкингамския дворец.

Тазгодишната реч на Елизабет II обаче разкри още пикантерии.

Мнозина обърнаха внимание на снимките на масата за писане, на която седи кралицата: семеен портрет на Кейт Мидълтън и принц Уилям с деца, коледна картичка на принц Чарлз и съпругата му Камила, снимка на съпруга на Елизабет, принц Филип и снимка на бащата на кралица Джордж VI, който въведе традицията на ежегодното поздравяване по телевизията.

Но на масата липсваше една снимка. Именно по това всички се убедиха, че в кралското семейство кипи истинска война.

Единствената снимка, която липсва на работния плот на кралицата, е коледната картичка на Меган Маркъл, принц Хари и седеммесечния им син Арчи.

Много хора предположиха, че Елизабет умишлено е премахнала снимката на Меган и Хари. Някои припомниха, че от снимки на миналогодишната й реч се виждаше в далечината сватбен портрет на херцозите на Съсекс, но сега те тотално "липсват от картинката".

Съдейки по съобщението, в речта си кралица Елизабет заяви, че 2019 г. не е лесна година, но в същото време изразява надежда, че всички трудности могат да бъдат решени през следващата 2020 година:

"Пътеката, която изминахме тази година, не винаги беше гладка. Понякога по този път са се появили неравности. Въпреки това, малките стъпки ще ни помогнат да преодолеем дълбоките разделения, да намерим хармония и разбиране, а също и да променим този свят към по-добро".

Много потребители предположиха, че в този пасаж от коледната реч, кралица Елизабет говори за няколко трудни епизода от живота на кралското семейство: конфликтът между Меган Маркъл и принц Хари с медиите и участието на принц Андрю в грандиозен секс скандал.

Припомнете си, че кралица Елизабет не за първи път премахва портрета на Меган Маркъл и принц Хари от масата си. В края на октомври от jenata.blitz.bg забелязаха, че по време на срещата на кралицата с върховния комисар на Гренада във Великобритания Киши Грант в Бъкингамския дворец на масата в хола също нямаше семейна снимка на херцозите на Съсекс.

В същото време снимка на принц Уилям със съпругата му Кейт Мидълтън заемаше почетно място върху нея. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай