Истината лъсна: Ето защо мъжете и жените изневеряват

Истината лъсна: Ето защо мъжете и жените изневеряват

Има една основна причина за това, твърди психоложката д-р Елена Богатова

Мнозина щом чуят думата „Изневяра“ буквално превъртат. Това може би е едно от най-болезнените неща, които половинката ни може да ни причини.

Бивша проститутка разкри как жените карат мъжете си да изневеряват!

Но замисляли ли сте се защо жените и мъжете изневеряват? По принцип причините за това могат да бъдат много и различни.

Е, според психоложката д-р Елена Богатова основната причина за изневярата както при мъжете, така и при жените, е само една.

Според експерта, въпреки че у нас няма полигамия, мнозина все още прибягват до връзки с други хора… дори и да са обвързани. Тя обяснява това с факта, че моногамията е културна, а не биологична характеристика и хората се нуждаят от множество връзки с противоположния пол.

35% от жените изневеряват постоянно, установиха защо го правят

Тя добави, че не всеки е готов да се примири с присъствието на други интимни партньори на половинката си.. Ето защо е по-добре да се даде предпочитание не на едновременните, а на последователните връзки с различни хора.

„Ако се окаже, че партньорът е безразличен към чувствата ви, можете спокойно да напуснете такъв човек“, смята психологът. 

Според нея такива хора няма да се променят, докато не срещнат някой, който напълно отговаря на техните вътрешни искания и нужди. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!