logo

Как да хванем лъжеца по езика на тялото? ВИДЕО

Как да хванем лъжеца по езика на тялото? ВИДЕО

Ето какво най-често проваля измамника

Езикът на тялото е най-простият детектор на лъжата. Който и да ви казва, че е перфектен лъжец, със сигурност... ви лъже, предава "Дарик".

Мъжете разкриха какво правят само за жената, която обичат истински

Причината за това, е че винаги тялото издава, когато някой скрива истината. Именно затова психолозите посочват някои характерни черти от езика на тялото, за които да следим, когато подозираме, че ни лъжат. 

7 неща, които издават, че бракът няма да продължи дълго

Следете за паузите

Това най-често проваля лъжеца. Той прави дълги паузи, в които най-често обмисля какво да съчини. "Имам предвид", "ъ-ъ-ъ", "ами-и-и" често присъстват разговора с тези хора.

Как една умна жена успя да накара неверния си мъж да зареже любовницата си
 
Продължителност на емоцията

Изказването на истинската емоция чрез смях или усмивка например продължава около 5 секунди. Ако някой срещу вас изразява емоцията по-дълго, най-вероятно тя имитира.
 
Поредност в емоциите

Учените са установили, че емоцията се появява първа, след нея са думите. Така че ако някой първо ви честити, а после се усмихне, значи не е честен с вас и най-вероятно ви завижда или има други задни мисли.

Най-любящите и грижовни мъже според зодията

Отговорите

Изборът на думи също казва доста. Ако човек използва едни и същи думи, като тези, с които сте задали въпрос, много е вероятно да ви спестяват истината. Повтарянето на целия въпрос преди отговора му само по себе си също е лош знак.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Поетът го е казал:

Поетът го е казал: 03.05.2020 14:07

Всичките са маскари!