logo

Най-любящите и грижовни мъже според зодията

Най-любящите и грижовни мъже според зодията

Все повече са хората, които в една връзка гледат главно своето благополучие

Любовта е когато приемаш човека такъв, какъвто е, включително всичките му недостатъци. Обичаш истински тогава, когато си готов да дадеш на човека всичко на което си способен, че и повече. 

Сапунка: Булка избяга от сватбата с бащата на младоженеца, а младежът се залюби с...

Не много мъже обаче са готови за такива искрени чувства. Все повече са хората, които в една връзка гледат главно своето благополучие. 

Много е трудно да срещнеш любящ мъж, който би могъл да пожертва нещо за любимата си жена и да не чака нищо в замяна. 

Въпреки това астролозите твърдят, че има 3 зодиакални знака, които са готови да се грижат и обичат половинката си, без да очакват нищо в замяна.

Мъж упрекна жена си, че вече не е красива, но достойния й отговор го накара да...

Рак

Мъжете родени под този зодиакален знак винаги се стремят да са близо до любимата си. Ако са наистина влюбени, то повечето им приятели и интереси просто отиват на заден план. 

Те са много чувствителни. Обръщат особено внимание на емоционалния компонент в една връзка - интересуват се от чувствата, желанията и емоциите на човека срещу тях. Те не са майстори в свалянето на звезди, но с действия умеят да покажат колко много държат на някого. 

В замяна не изискват много, а просто се радват на възможността да са с любимата си. За тях е много важно духовната връзка с половинката и това да прекарват максимално време с нея.

Проучване разкри кога жените спират да се радват на мъжко внимание

Близнаци

Съществува мнение, че тези мъже са много вятърничави и не умеят да стоят дълго време в една и съща връзка. Смята се, че са податливи на предателство и изневяра и на тях просто не може да им се вярва. 

Това обаче не е съвсем така. 

Ако един мъж от тази зодия се влюби истински, то тогава избраницата му ще бъде най-щастливата жена на планетата. С появата на чувства Близнаците се променят драматично и стават много лоялни. Той ще се интересува от работата ви, приятелите ви, роднините и ще иска да участва във всяка една важна част от живота ви.

Мъжете Близнаци освен това са много романтични натури, те обичат да правят изненади и подаръци и с всеки свой акт, те показват любовта си. 

С тях една жена винаги се чувства специална и уникална. С такъв мъж никога няма да ви е скучно.

Учени разкриха колко пъти трябва да се омъжи една жена, за да е истински щастлива


Водолей

Мъжете, родени под този знак, ще направят абсолютно всичко за любимата си. Те са като смели рицари, които са готови да защитават дамата на сърцето си. 

Водолеите са готови да изоставят всичко, което ги свързва с миналото им, в името на любовта. Тяхната любов винаги е силна и се потвърждава с дела. 

Те не изискват нищо от любимата си, а просто се радват на възможността да бъдат в живота й. Те винаги се стремят да подкрепят половинките си във всяка ситуация.

Това са надеждни мъже, които се открояват и на които може да разчитате за всичко. 

Ако жената на човек от зодия Водолей е тъжна или няма настроение, тогава той винаги ще намери начин да я развесели. Освен това те просто са майстори на неочакваните изненади. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Аврора

Аврора 10.03.2020 12:00

Глупости,както винаги!Раците са като пиявици-не дават на жената да работи,за да се посвети на тях и дома,децата,не я пускат никъде сама.Близнаците винаги лъжат и имат поне 2 жени.Водолеите са манипулатори,винаги става тяхното,глезят се и търсят майка си...

Re:

Re: 10.03.2020 12:33

Изключително добър коментар от Аврора. Точно в десятката. Мъжете трудно достигат емоционален баланс и зрялост.

Марто

Марто 10.03.2020 20:00

Най-грижовни сме рибите!

Ели

Ели 10.03.2020 21:19

АБСОЛЮТНО Е ВЯРНО ВСИЧКО ЗА ВОДОЛЕИТЕ!

До Аврора

До Аврора 11.03.2020 11:13

Според мен Вие трябва да пренапишете и поправите статията, защото е много по-точна, отколкото написаното горе.

Четящ

Четящ 14.03.2020 15:25

Раците са егоисти и инфантилни , близнаците са глупави и негодници , а водолейте - вятър ги вее на бяла кобила !