logo

Мъжете разкриха какво правят само за жената, която обичат истински

Мъжете разкриха какво правят само за жената, която обичат истински

По действията им може да се разбере дали държат на половинката си, или за тях тя е поредното момиче по пътя им в търсенето на голямата любов

Мъжете и жените демонстрират любовта и чувствата си по различен начин. И ако на дамите им е много лесно да кажат "Обичам те" и да докажат думите си с действия, при господата нещата не се получават толкова лесно. 

На представителите на силния пол им е много трудно да изразят истинските си чувства с думи и да покажат на целия свят колко чувствителни са по природа. 

За сметка на това действията им са много показателни и по тях може да се разбере дали държат на половинката си, или за тях тя е поредното момиче по пътя им в търсенето на голямата любов. 

7 неща, които издават, че бракът няма да продължи дълго

Има няколко неща, които един мъж е готов да направи само за жената, която обича истински. Неща, които не е правил за никоя друга. И ако случайно забележите, че той прави нещо подобно, бъдете сигурни, че вие сте единствената за него. 

Ето ги и тях: 

Поставя интересите й над своите  

И това може би е най-важният критерий, по който може да се разбере, че един мъж е луд по половинката си.

Как една умна жена успя да накара неверния си мъж да зареже любовницата си

Той веднага се превръща в добро момче, взима всичките ви чанти и без да се замисля, се втурва заедно с вас по магазините в търсене на "онези" дънки. И колкото да му е писнало, никога няма да си помисли да се размрънка преди да сте намерили онова, за което сте тръгнали. 

Изпитва огромна гордост от постиженията й

Тук не става дума за показната фраза "Толкова съм щастлив за теб, а сега да поговорим за мен", а за онова силно чувство, когато си толкова щастлив за някого, че споделяш щастието му почти изцяло.

Кавги 

Мъжът ще влезе в открит конфликт, само ако има сериозни чувства към една жена. Без тях той просто ще прояви равнодушие и ще отстъпи. Но ако жената е успяла да плени сърцето му,  той е готов да се лиши от спокойствието си.

Най-любящите и грижовни мъже според зодията

Кавгите невинаги са лош знак и говорят за проблеми в отношенията. Може би той е прекалено емоционален и не иска да ви изгуби?

Внимание

Ако наистина ви обича, винаги ще слуша какво му говорите. Запомнете това! За него ще бъде важно да проникне в самата същност на проблема ви, защото отчаяно ще изчака да реши всичките ви неприятности.

Тези 5 неща в жените привличат всеки мъж

За него това е въпрос от първостепенно значение, защото единственото, което иска, е любимата му да бъде щастлива. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

SPERMOLEY

SPERMOLEY 30.04.2020 13:39

TYRSQ ZAPAZENI I NEDOEBANI ILI NEEBANI POCHTENI ZHENI SREDNA VYZRAST ZA ZDRAVO EBANE S GOLQM 4EP

SPERMOLEY

SPERMOLEY 30.04.2020 13:39

i oshte neshto: YDRQM EZIK

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 03.05.2020 20:55

http://coronavirus.eti.pw