logo

7 неща, които издават, че бракът няма да продължи дълго

7 неща, които издават, че бракът няма да продължи дълго

Разводът може да се предскаже, при това много лесно. И това е доказано по научен път

Повечето хора мечтаят да намерят любовта, която да продължи цял живот. Желанието им е лесно обяснимо, но колко двойки успяват да изградят сериозна връзка, при която всеки от партньорите проявява уважение?

Напоследък все повече бракове завършват с развод и малцина са тези, които успяват да съхранят отношенията си и да се радват на дълъг и щастлив семеен живот. 

Добрата новина е, че разводът може да се предскаже, при това много лесно. И това е доказано по научен път!

Днес от jenata.blitz.bg ще ви запознаем с нещата, които още в самото начало могат да ви подскажат дали бракът ви ще бъде доста кратък, или ще сте от онези двойки, които ще живеят щастливо, докато смъртта ги раздели.  

Броят на усмивките по детските снимки 

Опитните психолози могат да разгадаят характера и поведението на човека, хвърляйки бърз поглед на снимките му.  Ако на детските си снимки човек постоянно се усмихва, шансът самият той да иска да сложи край на брака си, е значително по-малък.

Тази проста фраза на прабаба спасява от развод всички двойки в моята фамилия

Ако на всички фотографии обаче е мрачен и навъсен - има сериозна причина да се замислите дали искате да създадете семейство с него. 

Емоционалност на гласа 

Емоционалността на гласа говори много за истинските чувства на човека. Ако по време на разговор партньорите се опитват да говорят тихо и бавно - сигналът е добър.

Тя се разведе след 7 години брак и сподели нещата, които е разбрала прекалено късно

Разговорът на висок тон и с бърза скорост показва липса на чувства между партньорите. Затова те искат да изрекат нещата по-бързо и по-силно. 

Брой колеги от противоположения пол 

Проучванията показват, че ако партньорът работи в екип, в който преобладават представители на противоположния пол, шансовете за развод се увеличават с 15%.

Намирайки се сред противоположния пол, всеки започва да усеща собствената си значимост. Освен това се създава атмосфера за флирт. Което прави слагането на край на отношенията значително по-лесно. 

Възпитанието на мама

Жените са тези, които по-често подават молба за развод и насаждат подобно поведение у децата си. Ако партньорът ви е твърде привързан към мнението на майка си, е добре да помислите за поведението му. 

5 признака, че още не е дошло време да сложите край на връзката си

Децата са свикнали да копират държанието на родителите си и най-важното е, че ще се вслушват в мнението им във всяка ситуация. 

Игнориране на конфликтите 

Когато в една връзка няма конфликти, се създава усещането, че тя е перфектна. Това обаче изобщо не е така! Липсата на конфликти е глобален проблем.

Ако партньорите не могат да изкарат негативността си и да споделят за нещата, които не ги устройват във връзката, възниква сериозна криза.

Как правилно да обичаме мъжа до себе си

Конфликтите са необходими във всяка връзка! Без тях е невъзможно да се изгради щастлив съюз, където всеки от партньорите ще прояви уважение и разбиране. 

Негативно отношение към приятелите

За всеки човек приятелите са важни. И ако партньорът ви се опита да ви забрани да комуникирате с тях, имате сериозна причина за размисъл.

Нито една влюбена жена няма да попита партньора си за тези неща

Всеки трябва да има лично пространство и приятели, в чиято компания наистина може да се отпусне. Партньорът ви никога няма да ви стане най-добър приятел, така че всякакви опити в тази посока ще провокират откровени конфликти.

Прекомерна привързаност след сватбата 

В началото младоженците могат да бъдат непрекъснато заедно, дори да споделят хобитата си. Но, както показва практиката, само след няколко години, в които прекарвате времето си нонстоп заедно, ще започнат конфликтите и неприятностите.

За да цените и обичате партньора си истински, трябва да му дадете лично пространство. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай