logo

Kак и защо да си заснемем домашно порно?

Kак и защо да си заснемем домашно порно?

Ако с вашия любим сте решили да си заснемете интимно видео, то първо прочетете следващите редове, за да разберете как е най-добре това да се случи. Като за начало правило номер едно е - поставете парола на видеото, ако устройството позволява. Никога не знаете в чии ръце може да попадне записът. 

Мъжете, както и жените, се нуждаят от постоянно разнообразие в интимната сфера. И е по-добре да търсите виртуално разнообразие, а не истинско. Погледнете нашето кратко ръководство как това нещо да се превърне в истинско приятно и палаво преживяване, което ще ви достави само положителни емоции, както на вас, така и на половинката ви.

Камера е важна! 

Първо, ще ви е необходимо предварително обучение. Намерете статив за фотоапарата/камерата. Винаги може да използвате и масата, но така камерата ще е много ниско. Все пак, със статив, можете да регулирате височината на рамката и нейната позиция. Ако заснемете видеото с камерата на телефона, то качеството на картината няма да е особено добро и едва ли ще ви хареса, когато гледате видеото на компютъра или телевизора. 

Добре е да изберете подходящо място, вместо да хващате картината от баба или стария килим в хола. 

Ключът към успеха на всеки филм са репетициите. Дори и за домашните видеозаписи не пренебрегвайте това правило: предварително изберете ъглите, които показват тялото ви от най-изгодната страна. Ако се снимате от ниско например, нищо чудно да се видите с двойна брадичка или 10 кг. отгоре.

Ако ще правите видеото си на закрито, то трябва да има много светлина, за предпочитане естествена. Естествената светлина обаче понякога крие опасността наречена "любопитни съседи", тъй че внимавайте.

Станете сценаристи, а не само актьори!

След командата "Действие" не трябва да се втурвате в ръцете на другия. Измислете си някакъв сюжет, а защо не и допълнителни атрибути - маски, мигли, бельо или белезници. Добре е да не гледате към камерата. 

Основното нещо - не бъдете прекалено критични към себе си. Малко вероятно е от първия път да се получи нещо страхотно, което да е на ниво с професионалните клипове, които сте виждали. Просто се отпуснете и се опитайте преди всичко да се забавлявате./jenata.blitz.bg

Коментирай