Момиче проплака: Най-добрата ми приятелка стана гадже на баща ми и...

Момиче проплака: Най-добрата ми приятелка стана гадже на баща ми и...

Джони не крие, че дълги години отношенията с баща й са били обтегнати, но след случилото се напълно се е отчуждила от него

Животът на млада жена рухна за секунди, след като разбра, че най-добрата й приятелка има връзка с 49-годишния й баща и чака бебе от него, съобщава Daily Mirror.

За аферата на най-добрата си приятелка Джина и баща си Дейвид Джони разказа в ефира на шоуто "Д-р Фил".

Тя споделя, че е запознала 23-годишната си дружка с 49-годишния си родител в новогодишната нощ. По-късно обаче разбрала, че Джина се е сближила с татко й и е започнала да се среща с него зад гърба й, а след това е забременяла от него.

Младата жена не крие, че дълги години отношенията с баща й са били обтегнати, но след случилото се напълно се е отчуждила от него.

Млада жена шокира: Правих секс с бащата на гаджето си и забременях, а сега...

"Чувствам се предадена и от двамата. Сега и приятелството ни, и връзката ми с баща ми са унищожени. Отвратена съм от връзката им. Не я подкрепям", признава Джони.

"Преди Джина да започне да излиза с баща ми, бяхме близки приятелки. Правехме всичко заедно – ходехме по барове, тя идваше вкъщи, аз ходех в тях, пътувахме заедно", споделя още съсипаната американка. 

Тя нарича приятелката си златотърсачка, която е започнала връзка с мъж, който е с 26 години по-възрастен от нея, само за да харчи парите му.

"Баща ми приема тази връзка много лекомислено. Трябва да се събуди", смята Джони. 

Джина от своя страна твърди, че не се е влюбила в Дейвид заради финансовото му състояние. Тя отбеляза, че е лицензиран козметик и сама изкарва парите си.

20-г. шокира: Мащеха съм на двама тийнейджъри, а любовникът ми....

И добавя, че не е казала на бившата си вече приятелка, че има връзка с баща й, тъй като Дейвид е искал да го направи в "правилният момент".

Дейвид също отрича изявленията на дъщеря си и подчертава, че е щастлив да бъде с Джина.

"Имаме страхотни отношения, въпреки разликата във възрастта", категоричен е той. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

Коментирай