logo

Мъжете от тези 5 зодии изневеряват най-често

Мъжете от тези 5 зодии изневеряват най-често

Пазете се и винаги имайте едно наум, ако се обвържете с техен представител

Многократно сме си говорили, че астрологията не е точна наука, но благодарение на звездите се очертават интересни тенденции и много често хороскопът се оказва максимално верен. 

4 зодии ще срещнат любовта през лятото

Астролози са решили да разберат кои са най-изневеряващите зодиакални знаци и да предупредят дамите да са крайно внимателни, ако са във връзка с такъв човек. 

Според експертите има 5 знака, които няма да се посвенят да ви сменят в леглото и то многократно, а вие дори да не разберете за похищенията им.

Причините са най-различни, но крайният резултат е един и налице. 

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Риби

Представителите на този знак непрестанно търсят как да си опростят живота. Рибите са там, където е топло и спокойно, дори и ако им се наложи за момента да забравят за ценностите си. 

Не е хубаво сляпо да разчитате на обещанията им. Рибите могат умело да се измъкват от различни неудобни ситуации. Те са променливи в отношенията си и им е трудно да се отдадат на един човек за дълго време. 

Представителите на тези зодии ще доживеят до дълбоки старини! Същото не може да се каже за...

Дева

Тук става въпрос за нещо различно. Ако Девата знае, че с предателството си ще стигне до успех и желания от нея резултат, то представителят на този знак е способен да предприеме тази стъпка без капка съвест. 

За своите грешки представителите на тази зодия са свикнали да обвиняват другите, тъй че е малко вероятно угризения да подгонят съвестта му. 

Ако мъжът Дева вече си е поставил цел, то той ще направи абсолютно всичко възможно, за да я постигне и да излезе на сухо от водата. Той обича да е победител във всичко и за него предателството може да се превърне просто в игра. 

Тези зодии са неподвластни на времето и не знаят що е старост!

Водолей

Водолеите са многостранни личности. Те не преследват конкретна цел и последното, което искат е да наранят любимия си човек. По-скоро изневярата при тях е напълно несъзнателна. Ако попаднете на пътя му, то той може да ви предаде, просто защото не вижда друг изход от ситуацията. 

Представителите на този знак не са склонни да се обвързват с жени. Те предпочитат свободата, дори да не си го признават.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Близнаци

Този знак просто нямаше начин да не попадне в класацията ни. Близнаците са много променливи натури и имат нужда от постоянни приключения. Мъжът близнаци може да убеди една жена днес, че я обича повече от живота си, а утре вече да има друга на хоризонта му. 

Това е човек, който живее за емоциите. Докато той чувства удоволствие и комфорт е щастлив, а цената на благополучието му не е важна в очите му. 

Стрелец

Представителите на този знак умеят да се държат като лоялни и искрени хора. Често техните половинки дори не предполагат, че човекът до тях може да им изневерява. Стрелците предават партньорите си под въздействието на ярки емоции. 

Те са склонни да се влюбват бързо, но и също толкова бързо да разлюбят обекта на доскорошните си желания. Рано или късно се уморяват от рутината и ежедневието и решават да попалават в открито море. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай