logo

Направете тези 5 неща и ще срещнете любовта

Направете тези 5 неща и ще срещнете любовта

Пет неочаквани метода, с които да привлечем щастливи емоции в живота ни

Някой бе казал, че в любовта и на война всичко е позволено. Жените прибягваме до какви ли не странни метода само и само да привлечем някой мъж. Често пъти обаче се придържаме към стереотипите, че биологията (външният вид) е определящ. Мислим за съотношението на талията и бедрата, размера на гърдите, някакъв специфичен вкус и т.н. Но както много от вас вече са видели, всичко това не работи. Понякога един мъж може да обича и харесва ниски, пълни, слаби или пък пухкавки жени.

Ние от jenata.blitz.bg вече ви показахме седем неща, на които мъжете обръщат внимание, а жените дори и не подозират, че е така.

И така, какво наистина ще накара хората да ви обърнат внимание? Отговорите на тези въпроси даде психологът Михаил Лобковски.

Сега ще ви представим пет неочаквани метода, с които да привлечем любовта на живота ни:

1. Готовност за запознанство

Кажи ми, какво би трябвало да направи мъж, който вижда жена, на чието лице е написано "на разстояние"? Дали той е мазохист? Психопат? Може би той е дистрибутор на рекламни каталози? Първото условие, което трябва да бъде спазено, за да се запознаете с някого е да бъдете готови за това. Често пъти жените реагираме грубо на опита на някой мъж да ни заговори. Недейте. Спазвайте най-малко правилата на благоприличието, няма "секс тормоз" в думата "Здравей. Как си?", които един непознат мъж може да ви отправи.

2. Липса на проблеми

Много жени твърдо вярват, че правилният човек в живота им няма да дойде само за любов и радост, а за да спаси страданието. Решете проблема с жизненото пространство, проблема с изтичането на кран и просто премахнете болезнената, досадна самота. В действителност, тези жени са последната, с която нормален човек иска да се справи. Не защото той не се интересува от вашите проблеми. Но понеже той дори не те познава, да ти помогне любезно и да спаси добротата на душата. Не е необходимо да поставяте всичко „на масата”, достатъчно е просто да говорите първо, да опознаете по-отблизо човек.

3. Самоувереност

Несигурното лице от всеки пол излъчва заплаха. Той има "бодливи" или изчезнали очи, не много адекватно поведение. Разбира се, много хора са малко неуверени, когато се запознаят с лицето на противоположния пол. Но откровеният страх от непознат и манията за неговите "несъвършенства" със сигурност няма да ви придадат чар.

4. Независимост и сила

Много хора мислят, че мъжете предпочитат слабите и подчинени жени. Всъщност, уверен човек не трябва да се утвърждава за сметка на жената, той се нуждае от равен. Не е необходимо да бъде от социален кръг с един мъж. Не забравяйте, че никой представител на силния пол не търси жена, която да му бъде "дъщеря". Нито пък жени, които лесно могат да бъдат контролирани. Наистина ли имате нужда от това?

5. И най-важното ...

Всеки мъж някога е бил момче, което е имало (и има) майка. Родителят на противоположния пол е този, с когото мъжът сравнява бъдещата си половинка. Това не значи непременно, че ако майка му е брюнетка той ще излиза само с жени с тъмни коси. Но все пак истината е, че всеки мъж съзнателно или не търси жена, която поне по нещо да прилича на майка му. Какво точно? Един Бог знае. Това може да бъде формата на ушите, тембъра на гласа, походката, начина на говорене, каквото и да било. За да "разкрием" либидовия образ на всеки конкретен мъж, ще са необходими часове на психоанализа. Но помнете – не е необходимо да се превръщате в копие на майка му, затова бъдете себе си – без игри, претенции или опити за манипулация. Само в този сценарий, ще имате възможност да си "хванете" правилният мъж.

Е, пробвайте тези методи и дано скоро намерите мъжа-мечта. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай