logo

Най-верните мъже са…

Най-верните мъже са…

Оказа се, че зодията на силния пол влияе на това колко той обича половинката си

Лоялността и предаността са качества, които не са присъщи на всички хора, и в много отношения, между другото, това е повлияно и от зодиакалния знак на дадения човек. Разбира се, не трябва да избирате партньор като се основавате единствено на това, което астрологията казва, но да имате едно наум никак не е зле.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме как кръшкат мъжете според зодията. Освен това се оказа, че и жените го правят, а от jenata.blitz.bg ви показахме как.

Но има и доста верни мъже в зодиака. 

Ето и кои са най-верните мъже от зодиака:

Овен 
За съжаление, Овен не е модел на лоялност и преданост. Той винаги търси нови предизвикателства, рискове и приключения, а с тях и нови тръпки, а понякога това означава тривиално предателство само за чувството за победа и успешното завладяване. Но харизмата на Овенът се крие в това, че той е интересен, харизматичен и самоуверен. Но уви техните нужди винаги са на първо място, а човекът, на когото са най-отдадени са самите те. 

Телец 
Всеки знае, че Телецът е упорит и непроницаем, но в отношенията той може да бъде само във ваша полза. Мъжете от тази зодия няма да заблудят и предадат любимата си, дори и най-добрите им приятели да ги подтикнат да предприемат такава стъпка. Те ценят семейството и домашния уют, което означава, че те просто не искат да рискуват своята рутина. 

Близнаци 
Близнаци са прекрасни партньори когато има забавление, тъй като те обичат да очароват и впечатлят. За съжаление, макар Близнаците да са много очарователни мъже, те също са способни да бъдат ненадеждни и неверни. Тъй като техните личности винаги са две лица, те могат да бъдат абсолютно лоялни и надеждни в една минута, но незабавно да ви предадат в следващата минута. 

Рак 
Ако имате нужда от най-верния човек на света, тогава Ракът е точно това, от което имате нужда. Те са много интуитивни и проницателни и не бързат с чувствата си, защото правят своя избор съзнателно и дълго време. Те не се заблуждават и не толерират измамата и лъжата, така че ако решите да изберете Рак, опитайте се да съответствате на неговото ниво. 

Лъв
Лъвът е много мил, щедър и любящ човек. Но той е верен на половинката си само когато му е удобно. Лъвът е изключително егоистичен и лесно може да се подаде на изкушението и промяната, просто защото го иска, а Лъвът иска незабавно удовлетворяване на желанията му. 

Дева 
Дева приема всичко (включително и себе си) много сериозно. Като правило те са разумни и лоялни, а също така се опитват да направят своя партньор щастлив и уверен в бъдещето си. Обаче, ако Девите смята, че половина не му обръща достатъчно внимание, тогава той ще атакува партньора си с критика и ще започне активно да търси някой, който да го замени. 

Везни 
Везни е един от най-верните знаци, които винаги ще застанат зад вас. Въпреки това Везните има някои проблеми, контролиращи импулсивните им желания, а тези желания понякога ги объркват. Везните могат да променят партньора си в някои изолирани ситуации, но те мразят конфликти и конфронтации, затова много внимателно ще се опитат да прикрият раздразнението си. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

vega

vega 28.05.2019 20:07

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g

eva

eva 29.05.2019 9:06

не съм доволна от вида си и двойната гуша. Опитвам се да не ям вечер, но после се будя през нощта и отивам до хладилника и всичко отива по дяволите. Ще се опитам да отслабна и да се погрижа за себе си.http://bit.ly/2kqNpXz

Нено

Нено 29.05.2019 14:32

Най-верните мъже са импотентните!

Амчи

Амчи 29.05.2019 14:47

те почти всичките зодии - 7 от 12! Вече ще знам - всички кръшкачи са от останалите 5 знака, хи-хи-хи!