logo

Секс мераците зависили от...

Секс мераците зависили от...

Неотдавна от jenata.blitz.bg разбулихме всички тайни, свързани с аналния секс, които като нищо паднаха. Обяснихме ви какво чувстват мъжете и жените докато го правят. Преди това публикувахме интимни мъжки признания, в който силният пол си признаха как усещат интимните части на различните жени. Малко след това представителите на силния пол отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса.

Миналата седмица от jenata.blitz.bg решихме да поговорим за оралния секс и да ви разкрие доста тайни, свързани с него.

Сега обаче се разбра, че има доста странни неща, които определят желанието на мъжа и жената за секс.

И не само това - от тях зависи колко често се отдаваме на игри между чаршафите.

Експерти в областта на интимните отношения между мъж и жена проведоха интересно проучване, в резултат на което бяха интервюирани повече от две хиляди души.

Съпрузи 4 години се скъсваха от секс, за да си имат бебе! Накрая се оказа, че го правят неправилно, а жената е…

Оказа се, че честотата на сексуалните контакти е силно повлияна от цвета на стените на спалнята и спалното бельо, както и от качеството на тъканта, върху която спят мъжа и жената. 

За първи път мъжете си признаха всичко и обявиха кое е секси и кое не в една жена! Отговорите им са шокиращи (СНИМКИ)

Най-благоприятни и стимулиращи сексуалните мераци са червения, лилавия и син цвят

Хората, чиито стени са боядисани с един от тези цветове, или пък има спално бельо с подобен цвят, правят секс средно от 2,18 до 3,5 пъти седмично. 

Шокиращата истина за женската еякулация по време на оргазъм

Розовият цвят също е добър стимулант – те гарантират секс по около 3 пъти в седмицата, малко по-малко активни са партньорите, които имат сини и черни цветове в спалнята – 2.8-2.9 сексуални отношения за 7 дни. 

Кафяви, жълти и оранжеви спални не са много добре за интимния живот на партньорите – те имат едва по 2,4 сексуални контакта седмично. 

Най-неблагоприятните по отношение на сексуалната активност са сиви, бели, бежови и зелени цветове - по-малко от 2 пъти ласки между чаршафите за седем дни. 

Коприненото бельо активно стимулира желанието, а семейните двойки, които постоянно използват именно тази материя за спалното бельо правят секс по 4,4 пъти седмично. 

За нищо на света не си оправяйте леглото сутрин – ужасно опасно е! (ВИДЕО)

Памучни и найлонови чаршафи гарантират среден резултат - 2.4-2.5 пъти секс в седмицата. 

Най-малко оргазми получават хората, които спят в мек пух или спално бельо, направено от пера, защото те правят секс едва 1.8 пъти за седем дни.

И така – хубаво подберете цветовете и материите в спалнята си, за да с гарантирате зашеметяващи и чести оргазми. / jenata.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 11.01.2019 8:28

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Бате Гойко

Бате Гойко 11.01.2019 16:22

Спалнята ми е с бели стени и си еба като конвсеки ден !

дядо Каракоч

дядо Каракоч 17.04.2019 12:46

Много разбирачи,много нещо,брей.Явно са ги опъвали/ебали/ между всякакви стени,дори и бели.