logo

Шокиращо е какви ги върши 24-годишна детска аниматорка, за да изкара луди пари, а за капак намери и принца на бял кон (СНИМКИ)

Шокиращо е какви ги върши 24-годишна детска аниматорка, за да изкара луди пари, а за капак намери и принца на бял кон (СНИМКИ)

Едва ли има жена, която да не иска да тъне в лукс, да има пари и да срещне принца на бял кон. Историята на 24-годишната Април от Лос Анджелис може да се определи като приказката за съвременната Пепеляшка.

До преди четири години Април едва е свързвала двата края като е работила като детска парти аниматорка. „Имаше месеци, в които има много работа и други, в които не правех нищо и съответно нямах пари. Можеше един ден да си позволя да ям в луксозен ресторанти да хапвам омари, но имаше и дни, в които нямаше как да си купя каквото и да било за ядене” споделя Април.

Сега обаче 24-годишното момиче има над 70 хиляди долара в сметката си, а ежемесечно изкарва между 5 и 10 хиляди долара. Причината се оказа решението й да излиза с непознати мъже.

Приятел на Април й предложил да се запише в сайт за запознанства whatsyourprice.com. в него самотни мъже си търсят жени за компания, но само това – не за секс.

„В началото ми беше супер странно. Но за щастие попадам на добри, умни и спели мъже, които обаче не могат да си намерят подходящата жена”, споделя тя.

По думите й преди повече от година е излязла с мъж, който директно й предложил да отидат със семейството му на почивка във Френските Алпи. „Семейството ми знае с какво се занимавам. Отгледана съм от самотна майка, която постоянно работеше, за да ме изхрани и облече. Сега имам връзка с мъж, с който не съм спала, но ми дава всеки месец по около 5 хиляди долара. И въпреки това продължавам да излизам с непознати мъже, за да си изкарвам парите. За първа среща те ми плащат между 1000 и 5000 долара. В банковата си сметка имам над 70 хиляди долара. И съм сигурна, че чрез такива сайтове една необвързана жена не само може да си изкара добри пари, но и може да срещне своя принц на бял кон”, казва Април.

24-годишното момиче излиза по срещи, но още се занимава и с това да бъде детски аниматор. Сега обаче не взима пари за работата си с деца, а развеселява болни дечица в местната детска болница. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай