logo

Тези 7 неща издават, че една жена е глупава

Тези 7 неща издават, че една жена е глупава

Ето как да прецените колко е умственият багаж на една дама

Как да определите дали една жена хич не се е старала през годините да развие сивото си вещество? Има дами, които може да изглеждат скъпи и ерудирани, но това е само привидно.

19-г. се влюби в разведената си съседка, която може да му е майка и шокира всички с решение СНИМКИ

Те заблуждават околните, благодарение на визията си, но както са казали хората - "По дрехите посрещат, по ума изпращат". 

Експерти разкриха кои са признаците, по които съвсем лесно и бързо може да разберете дали жената срещу вас има акъл или пък прикрива липсата на такъв. За целта трябва да обърнете внимание на няколко детайла.

Съпруг видя жена си на СНИМКИ на Google Maps и веднага се разведе с нея

Живее със стереотипи

Жените, които не се отличават с голям умствен багаж и мъдрост, обикновено са доста примитивни. Те използват шаблонни фрази и изрази и изграждат живота си на база на общоприетите принципи. Често са зависими от мнението на околните и се движат със стадото. 

Мъдрият човек е достатъчно смел да направи това, което иска, без значение какви емоции ще предизвика у околните. 

Прекъсва по време на разговор

Неспособността на една жена да слуша внимателни и желанието й постоянно да прекъсва събеседника, също показва липса на мъдрост. 

Глупавите момичета са способни да приказват непрекъснато. Не им пука, че човекът срещу тях също иска да изрази позицията си. Те правят това не от злоба, а защото дори не им хрумва, че действат неуважително и егоистично. 

Мъдрият човек винаги изслушва и чуждата гледна точка, дори и категорично да не е съгласен с тезата на опонента си.

Как една умна жена успя да накара неверния си мъж да зареже любовницата си

Упорито доказва правотата си

Освен неспособна да слуша, лишената от интелект жена, е склонна непрестанно да убеждава всички колко права е гледната й точка. Няма значение колко логични са аргументите на събеседника. Тя винаги е права, а останалите "да си гледат работата".

Това поведение се вижда най-вече по време на спор. Тя има ревностно желание да покаже своята правота, без значение колко е компетентна по дадена тема.

За такива жени, това да признаят, че събеседникът е прав е еквивалентно на това да признаят, че е по-силен и по-умен. За хора с ниска самооценка това е непоносимо.

Не може да води конструктивен диалог

Момиче, което не се отличава с мъдрост и интелект, не обича да води дълги разговори, които биха спомогнали да решите проблемите. За нея е твъре сложно. 
Най-неприятни и трудно поносими от нейна страна са моментите, в които към нея е отправена критика. По правило глупавите жени не знаят как да водят подобни разговори.

Пазете се: Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година!

Притеснява се твърде много за външния си вид

Обикновено, когато вниманието на една жена е прекалено ангажирано с това как изглежда, то е за да компенсира ментални недостатъци. За мъдрите жени не само външността е важна и искат да изпъкнат и с интелект. 

Това естествено не значи, че една жена не се поддържа, ако е умна - всичко трябва да е в границите на нормалното. 

Сърдят се дълго време

Няма никакъв смисъл да се сърдите и цупите дълго време. Жените без особен умствен багаж обаче не осъзнават това. 

Ако човек е направил нещо неприемливо за нас, може да намерим компромис, да поговорим и да се опитаме да разрешим проблема. Тези жени обаче не смятат така. Те просто изтриват човека от живота си завинаги, очаквайки обаче той да им се извинява непрестанно. 

Дори и да го приемат обратно, те дълго време негодуват на база на минали събития и по никакъв начин не се опитват да оправят ситуацията.

Бъдеща булка случайно разбра за изневерите на любимия и му отмъсти много коварно

Имат непрестанни претенции

Мъдрите хора разбират, че или приемате някого с недостатъците му или просто прекратявате връзката си с него. 

Хората, които обаче не са дарени с много сиво вещество, често живеят в разрушителни отношения, изпълнени с упреци, претенции и високи очаквания. Те се опитват да променят човека до себе си, а ако той остане същия, започват да правят драми. Това може да продължи през целия им живот. 

Начинът на поведение, фразите и отношението към другите - всичко това може да каже много за един човек. Запомнете гореизброените неща и мислете, преди да си хванете някое момиче без особен умствен багаж./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!