logo

Жена хвана любимия си в изневяра по малък детайл в снимка

Жена хвана любимия си в изневяра по малък детайл в снимка

Горчивия си опит тя сподели в Instagram и буквално подпали мрежата

Жена разбра, че любимият й и изневерява с помощта на малък детайл в една снимка. Горчивия си опит тя сподели в Instagram и буквално подпали мрежата.

Дамата с никнейм @depopdrama качи скрийншот от чата си с продавачка на тениски в магазин. "Здравей! Странен въпрос, но да познаваш човек на име ***?", пише тя на непознатата. Продавачката на свой ред отговаря положително и се опитва да  разбере на какво се дължи този интерес. 

Мъжете не правят тези 5 неща, ако изневеряват

Вместо отговор обаче @depopdrama се интересува направена ли е снимката с въпросната тениска в стаята му. "Да, оставяла съм мои вещи при него, а ти защо питаш? Познаваш ли го?", попитала продавачката. 

"Да, познаваме се, той е приятелят ми! Как изобщо си се озовала при него???", възмутила се @depopdrama.

Събеседничката се извинява на жената и я пита дали случайно иска да си купи топа. "Не, *** (по дяволите), топът не ме интересува", отвърнала тя ядосано.

Невеста получи обиден подарък от младоженеца и се отказа от сватбата

За отрицателно време публикацията на @depopdrama събра над 80 000 харесвания и стотици коментари. А интернет потребителите не крият изненадата си и се забавляват страшно много от желанието на продавачката да продаде тениската, въпреки странния диалог. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!