Руският главен готвач Сергей Синицин сподели съвети, които ще ви помогнат да изберете вкусен и висококачествен дюнер.
На първо място експертът съветва да разгледате по-отблизо дали има опашка при дюнерджийницата. Ако на опашката се събират редовни клиенти, това означава, че най-вероятно те се доверяват на това място и можете спокойно да си купите шаурма там.
Кръв, живи ларви и гълъби: това са най-отвратителните ястия в света
"Ако полицията купува храна от въпросната дюнерджийница или ако там има опашка, то е ясно, че мястото работи от дълго време, а не е ново и хората се доверяват на това място", обясни готвачът.
Той сподели тайна, която ще ви позволи да спечелите продавача и да се насладите на уличната храна.
Как да разпознаете лошото месо още в магазина
"Всеки път съм вежлив с дюнерджията и го моля да направи дюнера по начина, по който той сам го прави за себе си. Дори съм готов да платя малко повече за това. Ако кажа това, тогава човекът вече няма да има стандартен набор от действия, а той ще добави малко въображение, защото аз самият например бих добавил екстра сос и други съставки. Този метод винаги действа", отбеляза Синицин./jenata.blitz.bg
Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!