Всички онемяват, като видят как приготвям картофките с месо

Тази бърза рецепта изглежда безкрайно атрактивна за всеки, на който я поднесете

https://jenata.blitz.bg/vkusotii/vsichki-onemyavat-kato-vidyat-kak-prigotvyam-kartofkite-s-meso Jenata.blitz.bg
Всички онемяват, като видят как приготвям картофките с месо

Кой не обича да си хапва картофки под различа форма? Вярно е, че вече много хора са заложили на Коледните пости, но днес сме решили да ви покажем едно наистина уникалния ястие с месо.

Тайната на перфектно сварените паста и спагети е развенчана

То става много бързо, а визията му е меко казано впечатляваща. Освен всичко всички у дома просто го обожават, защото е много вкусно.

Всъщност за тайната ме отвори една приятелка, която експериментирала и се получило нещо меко казано прекрасно. Вече дори не готвя пилешкото с картофки бо обикновения начин, винаги залагам на точно тази рецепта. 

Продукти:

 15 бр. картофи
2-3 яйца
400 гр. месо
180 гр. извара
1-2 домата или готово доматено пюре
подправки на вкус
100 гр. кашкавал

Феноменална картофена салата с чипс от бекон

Приготвяне:

Обелете картофите и ги сварете, докато омекнат.


След това излейте водата, а картофките намачкайте, за да заприличат на пюре.


Към сместа добавете малко сол и яйцата. Ако някой иска, сега е моментът и да си добави чесън, аз лично обожавам и винаги слагам.


Поставете хомогенната смес в сладкарски плик.


След това направете малки гнезденца, които ще напълним.


Пълнеж:

Може да запържите месото или да го сварите, а след това го минете през блендера. Добавете му каквито искате подправки.


Нарежете доматите и смелете и тях в блендер. (Ако някой иска може да използва готово доматено пюре).


Комбинирайте месото и доматеното пюре. 


Добавете изварата и посолете.


Разбъркайте всичко добре, до постигането на хомогенна смес.

След това с една лъжичка напълнете гнездата със сместа от месце и доматки.


Отгоре настържете кашкавал.


Бутнете във фурната на 230 градуса за 10-на минунтки.


Резултатът е уникален. Може да сервирате както у дома а близките си, така и да поднесете на гостите си, защото визията на ястието е ефектна./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи

Коментирай
3 Коментара
pe6o_golf4e
преди 4 години

Странно...,не е ли по-добре изварата да се прибави към картофите,а не към каймата....

Откажи
лимончело
преди 4 години

pe6o_golf4e, абсолютно си прав! Явно някой не знае или не е чел основи на кухнята.

Откажи
6666
преди 4 години

Въпрос на вкус казал шаро и облизал тахките

Откажи