logo

Методът „чаена лъжичка“ подлуди всички

Методът „чаена лъжичка“ подлуди всички

С него ще премахнете двойната брадичка, ще повдигнете скулите, ще подобрите кръвообращението и ще забравите за бръчките по лицето

Лицето ни е отражение на всичко, което сме преживяли. На него е изписано щастието и безпокойствието, което някога сме изпитвали. Всяко събитие и преживяване по някакъв начин оставя своя отпечатък върху лицето ни.

Разбира се, всеки човек иска лицето му да е младо, добре поддържано, изглежда свежо, а бръчките и отпуснатата кожа не допринасят за това. 

Невероятна новина: Маска със сол спира стареенето!

Но покойно – има едно доста просто, но много ефективно упражнение, което ще ви позволи да подмладите лицето си само за месец. Най-хубавото е, че ще отнеме минимум време.

След около няколко седмици първите резултати ще бъдат забележими както за самите вас, така и за околните, които ще се чудят как сте се подмладили и разкрасили толкова много. 

Всъщност упражнението нещо като йога за лицето. То не само подобрява външния вид на човека, но и да влияе благоприятно на психологическото му състояние.

Чудна новина за бутилка вода и... японски лифтинг ВИДЕО

Просто е необходима една чаена лъжичка, за да направите едно от най-полезните упражнения. А този прост метод се нарича „чаена лъжичка“.

Той ще ви помогне да се отървете от назолабиалните гънки, ще премахнете втората брадичка, ще повдигнете скулите и ще подобрите кръвообращението.

Заслужава си да започнете с малка дихателна тренировка. Издишваме възможно най-дълбоко, след което дълбоко вдишваме въздуха през носа. Бройте до пет и бавно издишвате. Повторете това упражнение два пъти.

Второто нещо, което трябва да направите е да поемете дълбок дъх през носа, бройте до десет. Постепенно, бавно издишайте, тялото трябва да стане отпуснато. Бройте до пет, повторете упражнението. Изпълнявайте това упражнение няколко пъти.

Българките полудяха по тези 5 японски тайни за красота

След предварителна подготовка пристъпваме към самото упражнение.

Взимаме чаена лъжица, слагаме върха в устата си, притискаме го с устни колкото е възможно по-силно. Устните се издърпват навътре колкото е възможно повече.

Вдишайте през носа, като същевременно повдигате лъжицата с устните нагоре. Основното „правило“ е да „използвате“ долната челюст за това упражнение. Сега трябва да се опитате да се усмихнете. Задачата е да повдигнете бузите и да държите лъжицата между устните, които са притиснати.

8 тайни за красотата на японките или как да изглеждате 20 години по-млади

Задръжте позицията за две или три секунди. Започнете леко да издишвате, отпускайки мускулите на лицето. Оставяме лъжицата в устата. Всяко упражнение трябва да се изпълнява двадесет до тридесет пъти.

Знайте обаче, че ако по време на изпълнението се появят неприятни усещания или болка, определено трябва да се консултирате с лекар.

Ако упражненията не носят дискомфорт, струва си да ги правите всеки ден или дори няколко пъти на ден. Съвсем скоро резултатът ще бъде видим не само за вас, но и за хората около вас. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Сигурно но надали

Сигурно но надали 18.06.2020 6:10

Всички чалга звезди в БГ изглеждат така неотразимо именно защото повдигат лъжичката по 30 пъти на ден или пък повдигат други работи на други които им плащат пластичните операции.

А ако си

А ако си 18.06.2020 6:38

Сложете си лъжичката отзад и пръднете три пъти без да си поемате въздух. Правете го три пъти на ден и ща разберете, че сте пълен идиот.