Запомнете това правило за цял живот: Капакът на тоалетната чиния трябва да се...

Запомнете това правило за цял живот: Капакът на тоалетната чиния трябва да се...

Разказваме ви какво носи отвореният капак на тоалетната в живота ви - Фън Шуй пък разкри нещо шокиращо

Тоалетната чиния, като необходима водопроводна инсталация, често се превръща в препъникамък между съпрузите. Тоалетната седалка е в грешна позиция, капки подозрителна течност са на грешна повърхност - като цяло оплакванията са много.

Но спокойно - сега от jenata.blitz.bg ще разкрием правилния начин да затворите или не капака на тоалетната и какво ще се случи, ако нарушите правилото.

Необходимо ли е да затваряте капака на тоалетната при пускане на водата - мнението на бактериолозите
Според някои лекари капакът на тоалетната е необходим с причина – той може да ви предпази от неприятните миризми от недрата на вашия бял приятел. Има обаче и втора функция – да ограничава летежа на бактерии в цялото помещение.

Цял живот сме правили голяма глупост с ароматизатора на тоалетната чиния ВИДЕО

Факт е, че когато тоалетната се мие, вредните микроорганизми, които са вътре, заедно с микроскопични капчици течност, се разпръскват из цялата тоалетна. И не само в пластмасата, с която е завършен водопроводът, но и в самото помещение.

В резултат на дренажа се образува аерозолен слой с височина 2-3 метра. Това означава, че бактериите, смесвайки се с вода, въздух и прахови частици, се разпространяват в цялото помещение (ако имате обща баня и тоалетна). Те се настаняват върху кърпи, козметика и всички други неща, присъстващи в тоалетната. Този интересен факт обяснява дали трябва да затворите капака на тоалетната – разбира се, че да.

Защо трябва да затворите капака на тоалетната - знак и суеверие
Според езотериците водата и парите са две енергии, които се привличат и обменят енергийни вълни помежду си. За да ви покрие тази вълна и да не се отдалечите от брега на семейството, е необходимо да създадете възможно най-голяма бариера между водата и парите. Тоест, ако имате „скривалище“ в апартамента си или портфейл с банкноти, лежащ някъде, тогава трябва да има много врати и препятствия между тези места и водата (баня, тоалетна, кухня).

Лесен трик с тоалетната чиния спестява куп пари

Елементарен пример - сметките са в джоба на яке, окачено в коридора, а в тоалетната има вода. Когато затворите вратата на тоалетната, създавате една бариера, а когато затворите капака, създавате две. Този лесен трик ще ви помогне да увеличите финансите на вашето семейство - използвайте го.

Освен това хората, които живеят според Фън Шуй, казват, че затварянето на капака на тоалетната е знак за пари. Мнението се появи с причина - източната философия казва, че под ръба и капака на тоалетната има енергия Ша.

Той предотвратява разкриването на духовния потенциал и блокира паричния поток. Оставяйки капака отворен, вие позволявате на цялата тази негативност да влезе в дома ви, да разруши вашето семейство и материално благополучие. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай