logo

Джоли проговори за връзката си с младия рапър The Weeknd

Джоли проговори за връзката си с младия рапър The Weeknd

Това лято на няколко пъти холивудската дива бе засечена в компанията на изпълнителя и светските медии веднага заподозряха, че между двамата има нещо

След развода с Брад Пит Анджелина Джоли държи личния си живот в дълбока тайна.

Запознати твърдят, че след раздялата актрисата дълго време не се е интересувала от мъже, тъй като била заета с децата и кариерата си.

Това лято обаче холивудската дива на няколко пъти бе засечена в компанията на рапъра The Weeknd и светските медии веднага заподозряха, че между двамата има нещо. 

Нов обрат в любовния живот на Анджелина Джоли! Папараци я сгащиха с... СНИМКИ

Между другото, новината изненада много от феновете на актрисата. И ги накара с нетърпение да очакват момента, в който любимката им ще сложи край на слуховете.

Това обаче така и не се случи. Не последваха нито официални коментари, нито опровержения, което само разпали интереса към горещата клюка.

Журналистите се умориха да чакат реакцията на представителите на холивудската знаменитост и решиха директно да я попитат за връзката й с доста по-младия от нея изпълнител. 

Тези дни Джоли, заедно с колежката си Салма Хайек, участва в шоуто E!’s Daily Pop. А водещият Джъстин Силвестър я изненада с неудобния въпрос колко изненадани са били децата й от близкото приятелство на майка им с популярния изпълнител. 

Анджелина Джоли с плашещ вид, ужаси всички СНИМКИ

Анджелина обаче майсторски се измъкна от ситуацията. "Те са много развълнувани от предстоящия филм, ако това питате", каза актрисата, отклонявайки поглед от камерата в посока на колежката си Салма.

И побърза да повтори, че децата й с нетърпение очакват възможността да гледат отново The Eternals с участието на майка си, игнорирайки всички допълнителни въпроси за музиканта.

Имат ли повод феновете й да смятат, че това не е случайно! Предстои да разберем! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай