logo

Смут: Дупетата на Кейт Мидълтън, Мишел Обама и куп мадами лъснаха СНИМКИ

Смут: Дупетата на Кейт Мидълтън, Мишел Обама и куп мадами лъснаха СНИМКИ

Вятър повдигна полите на влиятелните жени, а гледката отдолу успя да нагорещи страстите

Всички момичета и жени са се сблъсквали с един доста неудобен моемнт. А именно когато внезапен порив на вятъра повдигне подгъва на полата им и всико, което е отдолу (или го няма) лъсне на показ.

Да, това много смущава жените, но за мъжете е истинска наслада и като нищо нагорещява страстите до червено.

Известни мадами като Кейт Мидълтън, Мишел Обама, Сара Джесика Паркър и други също не са застраховани от това. Дори и с техните поли и рокли ветрецът прави пакости.

Долните гащи на кралица Елизабет лъснаха! Шокиращи СНИМКИ

Сега от jenata.blitz.bg събрахме на едно място доста интересни и пикантни снимки, от които се видя какво става щом вятър повдгне дрешките им.

И така - нека видим кои известни дами пострадаха от изгривия бриз!

Мишел Обама

Мишел и дъщеря й бяха хванати с "летящи" поли на слизане от самолета. Все пак съпругата на предишния президент на САЩ успя да се справи с непредвидена ситуация!

Гримьорът на Мишел Обама издаде куп пикантерии за нея и мъжа й! (СНИМКИ)

Ашли Робъртс

Американската певица Ашли Робъртс беше толкова страстно запленена от случващото се на състезанията, че в началото дори не забеляза, че полата й се е повдигнала.

Тези голи рокли шокираха света, всички интимни тайни на звездите паднаха

Сара Джесика Паркър

На снимачната площадка на филм коварният вятър изненада Сара Джесика Пракер и показа на всички, че такава стройна жена носи доста странно бельо. Защо според вас е избрала точно такива гащи?

СНИМКИ показаха що за поразии се случиха на позастарелите актриси от „Сексът и градът”!

Тейлър Суифт  

За сметна на това красивата певица Тейлър Суифт успя да се справи със ситуацията навреме. Кой знае, може би тя се е надявала на същия успех като Мерилин Монро!

Падна голяма тайна за красотата на Мерилин Монро!

Кейт Мидълтън

По дяволите с кралските правила! Вятърът се подигра на херцогинята, когато тя, придружена от съпруга си британския принц Уилям, направиха обиколка из Австралия и Нова Зеландия.

Най-нелепите моменти на Британското кралско семейство, уловени в СНИМКИ

В края на краищата подобни недоразумения се случват с нея не за първи път. След коментари от Елизабет II бяха направени промени в гардероба на херцогинята.

Джесика Алба

Изглежда, че за Джесика води истинска битка с полата си и палавия вятър. Тук тя е почти като Мерилин Монро! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай