logo

Шокираща сцена показва скандални детайли от сексуалния живот на принцеса Даяна СНИМКА

Шокираща сцена показва скандални детайли от сексуалния живот на принцеса Даяна СНИМКА

Историята проследява три дни от живота на Даяна по време на коледните празници в Сандрингам през 1991 г.

Премиерата на филма "Спенсър", който бе представен на фестивала във Венеция, повдигна редица въпроси по скандалните моменти и сцени в него. Историята проследява няколко дни от истинския живот на Лейди Ди по време на коледните празници в Сандрингам през 1991 г., когато тя е близо до срив.

Заглавието на лентата е моминската фамилия на Даяна, а в ролята на принцесата влиза Кристен Стюарт, която стана популярна с главната си роля в поредицата "Здрач".

Сцените, които индустрията определи като "безвкусни", са тези с повръщането и самонараняването, както и тази, в която казва на камериерката си: "А сега се махни, искам да мастурбирам". Това не е реплика, която е нормално да се чува от член на кралското семейство.

С тази прозрачна рокля младата Кейт Мидълтън хипнотизира принц Уилям и покори сърцето му СНИМКА 18+

Последиците от хранителното разстройство на Даяна също са изобразени доста художествено, твърдят критици. За булимията и склонността да се наранява тя разказва още в интервюто по BBC пред Мартин Башир, което се изтъква и като едно от основните причини за развода й с принц Чарлз.

На пръв поглед описанията в ревютата за филма звучат грубо, но критиците казват, че такъв е елегичния подход на режисьора, който той демонстрира и в "Джаки", където Натали Портман влиза в ролята на съпругата на Кенеди.

Даяна е представена като готина майка, която прави пакости със синовете си, и моментите с тях са едни от най-трогателните в продукцията.

Експерт разкри тайното послание зад тоалетите на Кейт Мидълтън и Елизабет II СНИМКИ

"Къде, мамка му, съм?", са първите думи, които героинята изрича. Пренебрегвайки кралския протокол, тя се вози сама до Сандрингам, но се е загубила. Въпреки че е израснала в близкия Парк Хаус в имението Сандрингам, тя не може да намери пътя.

Въпреки добрия грим и щателния поглед към костюмите, ще отнеме няколко минути, да свикнете със Стюарт като Даяна, пише "Independent".

Холивудската звезда не предизвиква моментално усещането за "принцесата на народа".

"Независимо от това, тя прави запомнящо се, много жизнено изпълнение. Тя е капризна, очарователна, импулсивна и често смешна", твърдят гледалите филма.

Третият човек в брака, както наричат Камила, тук не присъства с името си. В една от сцените Даяна е ядосана, че принц Чарлз, в ролята е Джак Фартинг, ѝ подарява същата огърлица като на любовницата си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

пенка

пенка 10.09.2021 13:57

Неустоима потребност за секс.Личеше си откровенно в похотливия и поглед.Смесено с опиати.Образа който и пудреха медиите беше фалшив.На финала не знаеше и коя е.Една дълга сврака на неподходящо място.

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 10.09.2021 14:30

За мъртвите или добро или нищо. Принцес ъф а даун, какво е изпотрошила... е изпотрошила. РИП-ДПМ

Снахичката не е виновна

Снахичката не е виновна 12.09.2021 12:27

Простотията зоби и кралските особи.... Изборът на снаха е бил грешен. За всичко е виновен сватовникът. Предполагам че първият наказан е бил той!

007 Лиценз ту кил

007 Лиценз ту кил 14.09.2021 10:33

Пенка е напълно права. Дианчето се шибаше с конярите и това беше напълно приемливо, но когато мина на индийски и египетски сигани нещата необратимо ескалираха. Чашата преля, когато египетският сиганин я прелъга да я забременява. Нямаше как бъдещ крал да има полубрат сиганин. Те това е.