logo

Ако спите в тази поза, с бракът ви е свършено!

Ако спите в тази поза, с бракът ви е свършено!

На свой ред, според автора на изследването, мъж, който спи с жена в това положение, често се чувства „удушен от грижите си“

Има червени флагове, които могат да означават, че бракът ви върви в грешната посока. Едно от най-очевидните е когато започнете да спите в отделни легла. Но дори и да се гушкате с партньора си всяка вечер, това не означава, че всичко е наред.

Според неотдавнашни проучвания на хетеросексуални двойки, има една конкретна позиция, която може да сигнализира, че бракът ви е в беда: позицията на лъжицата, двамата легнали настрани, и жената, която прегръща мъжа отзад. Ново проучване във Великобритания наскоро установи, че близо 90% от разведените двойки спят в това положение.

Изследователи анкетираха близо 5000 разведени жени и мъже, за да установят дали сдвоените им позиции за сън имат някаква връзка с риск от развод. Според проучването 86% от анкетираните заявяват, че „дамската лъжица“ е най-често срещаната позиция, в която са спали малко преди развода.

Тайните за твърдия садо-мазо секс паднаха! Всичко, което трябва да знаете за него е… (СНИМКИ)

Авторката на изследването Шарън Гилкрест О'Нийл коментира тези данни:

"Желанието на жената да прегърне партньора си през гърба може да сигнализира за страх по време на брака, желание да задържи мъжа на всяка цена и несигурност относно любовта му."

На свой ред, според автора на изследването, мъж, който спи с жена в това положение, често се чувства „удушен от грижите си“.

Според Шарън доволният мъж в брака е по-вероятно да прегърне жена си отзад. Тази поза отразява традиционния покровителствен модел на мъжкото възпитание. Но когато е точно обратното и тази жена се опитва да покровителства партньора си по майчински, дори насън, бракът е приключил./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай