Тайните за твърдия садо-мазо секс паднаха! Всичко, което трябва да знаете за него е… (СНИМКИ)

Тайните за твърдия садо-мазо секс паднаха! Всичко, което трябва да знаете за него е… (СНИМКИ)

Няма човек, за когото сексът да не е изключително важен елемент от живота му. Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме какво трябва и какво не трябва да правите по време на оралния секс така, че да побъркате половинката си от удоволствие.

Преди това от jenata.blitz.bg пък ви разкрихме всички тайни, свързани с аналния секс.

Сега обаче ще си поговорим за това какво е „твърд секс” (BDSM или БДСМ, което е субкултура, основаваща се на еротичния обмен на власт, нетрадиционни форми на сексуални отношения, базирани на ролеви игри на господство и подчинение) и какво е общото му със садо-мазо историите.

Тайните в секса паднаха: Мъжете си признаха как усещат интимните части на различните жени (СНИМКИ 18+)

Важно е да уточним, че твърдият секс често се приравнява с грубия coitus/коитус (полов акт), който далеч не е съгласуван по взаимно съгласие. Важно е да се разбере разликата между удовлетворение от приятна твърдост и насилие, не рядко придружено от увреждане на гениталиите. Нека научим какво е твърд секс и как може да разнообрази интимния живот.

Мъжете отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса

Запознайте се с концепцията

Запознати с понятието твърд секс изисква господстващо и покорно. Първата играе ролята на майстор (или любовница), който подчинява партньора в лека или груба форма. Вторият, напротив, е изпълнителят, който безспорно изпълнява всички указания на господстващия си.

Към днешна дата има голямо количество литература за BDSM, която включва различни методи на твърд секс, вариращи от плесване по гърдите и завършващи с обвързване и използване на груби методи на наказание (мигли, горещ восък, вибратори, вибратори).

Малко БДСМ

Какво е твърд секс?

Това е господство, подчинение, образование, дисциплина в една бутилка. Името на самата еротична субкултура е разделено на три вида:

 1. Bondage and Discipline/Бондаж и Дисциплина. Това е щадящ вид груб секс. Тя включва не само използването на превръзка от въже, кърпа и кожа, но и използването на допълнително оборудване (белезници, маски, мигли, кълца). Пламенните опоненти на бруталните сексуални удоволствия със сигурност ще бъдат изненадани да научат, че ролевите игри са неразделна част от БДСМ, дори ако включват прости костюми.
 2. Domination and Submission/Доминиране и подчинение. Нещо между вълнуваща игра и възможност да се насладите на болката. Тук партньорите са ясно разделени на покорни и доминиращи, които показват неравно третиране, наказание и подчинение. Доминантът, използвайки еротичен инвентар, буквално повдига покорност, принуждавайки го да се подчинява на заповедите. Нарушението или престъплението се наказват от господаря. В същото време е важно да се разбере, че при такъв груб и твърд секс всички участници в общуването получават удовлетворение.
 3. Sadism and Masochism/Садизъм и мазохизъм. Може би най-сложният вид в BDSM. В този случай садистът боли и получава удоволствие от него, а мазохистът се радва да бъде унижен и подложен на мъченичество. Има трета страна, която в същото време може да получи оргазъм, причинявайки и усещайки болезнени усещания.

Психологическо отклонение или начин да научите и почувствате нови чувства?

Когато хората не разбират и не знаят какво е твърд секс, те започват да правят погрешни заключения. Всъщност коитус с перверзии си позволяват само освободени хора, които приемат своята животинска природа. Светлият удушване, надраскване на партньора, похапване и пляскане на папата са елементи от БДСМ и те, изненадващо, присъстват в интимния живот на всяка друга двойка. Всичко тук е просто: колкото повече доверие има между партньорите, толкова по-интересно е сексуалният им живот.

Нимфоманията: Леко поведение или сериозно психично отклонение

Когато човек или момиче предлага да прави нововъведения в секса, това не означава, че не сте доволни от него по отношение на секса. Напротив, вашият партньор е готов да се отвори пред вас, разказвайки за най-тайните си разкрития. Но нека бъдем честни? Понякога универсалните стереотипи ни правят притиснати, поради което страда правото ни да получим неописуемо удоволствие. Груб и твърд секс задължително се случва по взаимно съгласие и едва след като се говори за това, което може да се направи в леглото и какво не трябва. Поради тази причина е невъзможно да се припишат извращения към психични разстройства.

Ако никога не сте опитвали...

Не трябва да научите правилата на твърдия секс, като разчитате на гледане на порнографски филми с елементи на BDSM. Не забравяйте, че в стрелбата участват опитни актьори, които вече са научили всички основи на брутния контакт. Ако никога не сте опитвали този вид коитус, следвайте следните съвети:

 • Разберете предпочитанията на партньора си. Може би ще ви достави удоволствие чрез прилагане на еротични белезници или кожен колан за ръце.
 • Не правете порнографски филми позоваване на което трябва да се изравнявате по време на секс. Започнете да учите изкуството на BDSM малък. Например, прилагане на шамар, ухапване или удушаване. Важно е да се контролира силата в процеса. Преобладаващият трябва да се научи да слуша своя партньор, а подчиненият ще подскаже кои действия трябва да се добавят и които, напротив, трябва да бъдат изоставени.
 • Необходимо е отговорно да се подходи към най-трудния секс, като постепенно се въвеждат кубчета лед или еротични играчки.

Това разнообразява живота ви

Това диверсифицира живота ви, няма срам, че един партньор иска да бъде малко по-груб. Не винаги нежните целувки, слабото дишане и бавният старт могат да възбудят, защото имаме животинска страст, която има тенденция да се измъкне. Като добавите разнообразие към интимния живот, ще започнете да се чувствате по-остро, а самият секс ще се превърне в чувствен, горещ и богат процес. Така че спрете да практикувате мисионерската позиция, време е да преминете към ролеви игри, които събират партньорите заедно, укрепват връзката им и им нареждат да живеят дълго.

Тайни трикове

Твърдият секс не се ограничава до използването на латекс и кожен блясък. Трябва да сте в състояние да включите тялото си в работата, за да можете максимално да свикнете с ролята на покорен или доминиращ.

Животински ухапвания

Започнете с лека захапка на врата и ушната мида. Ако активно изучавате културата на BDSM, тогава преди да отворите красивото тяло на партньор. Ухапване на зърната, вътрешна част на бедрата, пръсти, изсъхват в поза на кученце.

Наказание

Контролирайте силата на удара. Ако преди това не сте участвали в ролеви игри, тогава използвайте леки плесници, за да получите отново розов оттенък. Опитните БДСМ активно практикуват удряне, зърна и вътрешни бедра.

Хващане на коса

Това е любим трик в много тежък секс. По време на теста доминантите леко навиват косата на ръката и след това определя посоката на покорство. В бъдеще можете да практикувате връзване на партньора си с коса с помощта на кука. Тази техника помага да се преподава покорство и контрол.

Връзване

Вържете по-силна връзка, която помага на партньора да се чувства като безпомощна жертва. Такава ситуация определено ще събуди господаря, защото тогава той може да направи с подчиненията си каквото пожелае. Двойките без опит трябва да започнат с обвързване на ръцете, постепенно свързващи краката, а след това и цялото тяло. Използвайте както въжета, кожени колани, така и тъкани.

Страстен стрипинг

Този процес ще ви помогне да направите твърдия секс красив. Страстното събличане може да ви доведе и провокира. Да бъдеш в доверително отношение да поискаш разрешение да разкъсаш роклята или бикините от партньора си. Разнообразявайте твърдия си секс с красиво извратено бельо (чорапи, тяло).

Неправилно мнение за това какво е твърд секс?

Това е доброволна обмяна на сила, възможност да реализирате най-съкровените си мечти и да дадете незабравими часове удоволствие. Познаването на изкуството на БДСМ спомага за пълното потапяне в процеса, забравяйки за морала и стандартите за благоприличие.

Сексуалният опит с използването на елементи на жестокост и подчинение не е насилие без съгласието на партньора. Да, след тежък секс може да има леки синини или драскотини по тялото, особено ако половината ви е страстна и гореща. Вие не принуждавате партньора си да стане доминиращ или покорен, така че да не може да причини психологическа вреда.

Този тип секс не е подходящ за всеки

 • Този тип секс не е за вас, ако партньорът ви е преживял сексуално насилие, дори и след взаимно съгласие, интимна връзка с груби елементи може да доведе до негативни спомени. Преди да се съгласите с такава стъпка, е необходимо да разберете дали половината са се справили с нараняването и са готови да изпробват нова. В този случай трябва да зададете правилата. Например, вземете лист хартия и напишете всичко, което искате да правите в леглото. Не забравяйте да посочите ситуациите, които причиняват дискомфорт. Въз основа на установените правила ще бъде по-лесно да се завладее изкуството на БДСМ.
 • Ако вашият партньор има неоснователни изблици на гняв. Възможно е човек да живее в роля и да не може да спре навреме. За да се предпазите и да контролирате процеса, трябва да обсъдите бъдещия си контакт с партньора си. В най-лошия случай доминиращият може да нарани без вашето съгласие и подчиненият може да реагира на плесници или ухапвания с агресия.
 • Ако вашият партньор не приеме грубост. Има и случаи, когато половината има негативни спомени и психологическа травма, свързани с болка и унижение. Поради тази причина е препоръчително да обсъдите бъдещия твърд секс, в противен случай рискувате да изпъдите партньора от себе си и да загубите доверие.

Еротична инвентаризация

Много хора си задават въпрос: "Как да имаш твърд секс и какви играчки мога да използвам?". Нека да разберем кои еротични инвентаризации са идеални за груби и страстни игри:

 1. Белезници. Продава се във всеки секс магазин, има метал, и плат, и в рамка с кожа. Искате да разнообразите процеса? Вземете няколко двойки, за да закрепите ръцете и краката на покорните.
 2. Камшик. Разнообразие му е майката. Към днешна дата има повече от 10 вида камшици. Например, устройство от ратан, което прилича на мухобой; плоско гребло с метални нитове; плетена нишка с меки или груби опашки (броят им може да надвишава 10 броя); нискочестотен ударник, който леко развесели партньора; единичен опашен бич от естествен каучук; бамбукова тръстика и др.
 3. Свещи. Искате ли да направите секса безопасен и незабравим? Вземи свещи от стеаринов восък.

Сега знаете как да практикувате безопасно твърд секс. За да разнообразите интимния живот, просто започнете с нормален разговор. Не се страхувайте да предложите партньор, който да използва елементи на BDSM, защото статистиката показва, че всеки трети човек на планетата се радва на леко пошляпване или ухапване. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 03.02.2019 17:54

Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете ! http://bit.ly/2krgD93