logo

Джени чу гласа на баща си от отвъдното, който й разкри нещо шокиращо за нероденото й бебе

Джени чу гласа на баща си от отвъдното, който й разкри нещо шокиращо за нероденото й бебе

Едно от най-тежките неща в живота на всекиго е да загуби близък човек. Един от най-щастливите моменти пък е да научиш, че скоро ще станеш родител. Да, но историята на бременната 38-годишна Дженифър Джоунс-Прорт от Калифорния е съчетала в себе си и двете. 

Глас от отвъдното – този на вече покойния й баща Чарлс, й съобщи страхотна новина за бебето, което тя носеше в корема си.

Всичко започнало когато мъжът й Джеймс й дал един говорител и я накарал да пусне записа на него. От там се чул гласът на мъртвия й баща, който й казал следното:

„Здравей, Джени, аз съм твоя баща. Джени, това е най-специалният и творчески начин, по който бих могъл да ти разкажа пола на детето ви с Джеймс, но не можех да го направя без малко помощ. Искам да ти кажа, че бебето ще е момиченце”.

След като чу гласа на баща си през говорителя, Дженифър започна да плаче невярващо, докато покрива устата си с едната си ръка и избухва в сълзи.

Гласът на Чарлс завършва с още едно послание: „Повтарям. То ще е момиче”, а после допълва: „Обичам те, чао”.

Съпругът й обясня по-късно, че е използвал стари записи с гласа на баща й и е направил обработка така, че казаното от него да звучи с гласа на покойния му тъст. 

„Обичам те, бебе”, казва Джеймс щом разкрива на бременната си съпруга какво е направил.

„Исках да ми каже по оригинален начин какъв ще е полът на бебето ни, но не очаквах това. В момента няма по-голяма изненади в света”, казва бременната Джени.

Тя също така разкри, че двамата с мъжа й са решили да кръстят дъщеря си Чарли - в чест на баща й Чарлс.

Как точно се случи всичко може да видите във видеото: / jenata.blitz.bg

Коментирай

Пеня

Пеня 01.09.2018 6:49

Пишете глупости,като за бавноразвиващи! Глупав сайт!

...

... 01.09.2018 17:14

Глупакът можеше да побърка жена си!!!

Asoto_1981

Asoto_1981 01.09.2018 18:10

Нормално за глупав негър