logo

Искам да избягам оттук: Жена на милиардер се оплака от тежкия живот в Монако

Искам да избягам оттук: Жена на милиардер се оплака от тежкия живот в Монако

Докато съпругът й е изцяло потопен в нови проекти, Вишневская се занимава с възпитанието и здравето на децата

Бившата манекенка Анна Вишневская, която напусна Русия заедно със съпруга си милиардер преди 12 години, се оплака от тежкия си живот в Монако. Омръзнала е от постоянни грабежи и иска да се върне в Русия възможно най-скоро.

Вишневская каза още, че подкрепя хомеопатията и се противопоставя на ваксинациите. 

Анна Вишневская, съпругата на бившия съсобственик на „ Совкомбанк“ Василий Клюкин и настоящ милиардер, се оплака на абонатите на Instagram за трудния живот в Монако. Това, което най-много я е уморило, са постоянните грабежи, на които семейството й става жертва. 

Мариана се срамувала цял живот от грозния си родилен белег, но той я направи успешен модел СНИМКИ

„Не ми харесва нищо! Аз живея тук заради децата и постоянно търся начин да напусна и определено ще замина за постоянно пребиваване в Москва. Междувременно просто летя до там, колкото е възможно по-често.

Всичко е толкова трудно заради Максим (името на детето е променено): Той е много уязвим и категорично отказва да промени училището си, затова му обещахме, че ще си завърши в Монако преди колежа. Разбрах колко много обичам снега, доброто обслужване и, по дяволите, сигурността“, оплака се тя.

Вишневская отбеляза, че е станала интроверт в Монако. Освен това тя е вбесена от процента на престъпността в кралството. Ограбили са я няколко пъти, но полицията не направи нищо - дори й се е наложило да наеме частен детектив.

„От 2012 г. ни ограбиха 6 пъти: 2 пъти разбиха къщата, 2 пъти ни откраднаха коли, 2 пъти ни откраднаха чантите на летището. На въпроса какво казва полицията, тя отговори: Нищо.

Tя бе унижавана заради наднорменото си тегло, а качи още 18 кг и стана известен модел (СНИМКИ)

"Изминаха 7 седмици от грабежа и 0 информация, като предишните 5 пъти", негодува тя.

Известно е, че преди брака Вишневская работеше като модел и често се появяваше по телевизията. След сватбата си с Клюкин през 2008 г. обаче тя трябваше да се премести в Монако.

„През 2008 г. бях на прага да загубя всичко, след това възстанових бизнеса си, но разбрах, че ще дойде момент, в който ще рухна. И реших, че ще живея така, както искам, и ще правя каквото ми харесва. Имам правило: готова съм да загубя 30-40% от доходите си, за да спечеля 80% от времето“, сподели бившата моделка.

Докато съпругът й е изцяло потопен в нови проекти, Вишневская се занимава с възпитанието и здравето на децата. На въпрос от абонати дали тя и децата й се ваксинират, Вишневская отговори отрицателно. 

„Не, спрях да го правя преди 3 години и съм убедена само в правилността на моя избор. Не агитирам никого, просто ще споделя информацията, че много заможни хора, които имат възможността да се обърнат към най-добрите педиатри, не го правят “, каза тя.

Вишневская предпочита да лекува децата с хомеопатия. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

боже

боже 03.06.2020 12:48

колко мъка има по света !!!

Охнабатко

Охнабатко 03.06.2020 13:09

А мен ме боли фуя ще ме лекува ли с всичките си дупки мръсницо

нейният проблем е

нейният проблем е 03.06.2020 13:27

че нейният михлюзин едва ли и обръща вече внимание,а Монако е малко и тя не може да се перка на поразия така,както би могла да го прави примерно в една Англия или Италия.

мараба

мараба 03.06.2020 15:59

добре си е тоя клюкин, взел с и е кукличка, като се върне вкъщи да я отпори здраво, пък тя се и грижа за децата му и за къщата

лора

лора 04.06.2020 16:35

странно.. там е пълно с полиция.. и на такова малко пространство толкова грабежи, учудена съм...

vessi

vessi 05.06.2020 8:34

По-голяма глупост не бях чела.Монако е красиво,чисто,подредено и спокойно място за живеене

deps

deps 05.06.2020 12:46

Абсолютна глупост пишете ,единствено някой гастролиращ мангал може да и открадне портмонето,там има камери и полиция на всякъде и е толкова спокойно