logo

Най-опасните неща в дома, които привличат смъртта

Най-опасните неща в дома, които привличат смъртта

В един идеален свят, домът е място, където човек почива с душата си и е изпълнен с енергия. Но понякога нещо се обърква: нещата не вървят добре, всичко пада от ръцете ви и нямате достатъчно сила за нищо -  иде ви "да легнете и да умрете". 

Ако хвърлите един поглед към опита на предците, може да видите най-често срещаните признаци, свързани с неща, които като магнит привличат в дома отрицателна енергия и дори смърт. 

Тези неща са в състояние да прецакат всеки дом, бързо ги изхвърлете! (СНИМКИ)

Скъсани пантофи 

Износените чехли и пантофи, които са загубили външния си вид, не трябва да се нито от вас и близките ви, нито да се съхраняват, дори и за най-нежеланите гости. Благодарете им за тяхната вярна служба и ги изпратете на почивка в боклука.

Стар календар

Той е символ на миналото време, което няма да се върне. За да не заравяте мислите си в миналото, трябва да си купите нов календар, веднага щом приключи старата година. 

Внимание, дори пушенето на балкон е опасно за децата

Счупен часовник

Друг символ на спряното време, което "краде" жизнената енергия. Намерете начин да поправите часовника си, ако наистина ви харесва. Ако не стане , се отървете от него без съжаление.

Подаръци от неприятни хора

Дори и да харесваш нещо, но човекът, който го подарил не ти е приятен, по-добре е да се сбогуваш с тази вещ. Иначе през цялото време ще се връщате в мислите си към дарителя и ще ви се въртят в главата негативни мисли. 

Тези 6 неща в дома ви привличат болести, смърт и бедност, отървете се от тях!

Счупени огледала и съдове

Разбира се, не ни е жалко да се разделим с малко счупено огледало, но не всеки ще реши да изхвърли голямо и красиво. Това не е необходимо! Вземете огледалото и го отнесете в работилница, където счупеното огледало ще бъде заменено с ново и ще продължите да се наслаждавате на красотата в дома си./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Asesino

Asesino 04.06.2019 23:00

А какво привлиза малката, но крива тиквена дръжчица на другаря премиер към долната задна уста на Ивчето Крачунов?

_____

_____ 05.06.2019 11:16

Кристиана Динева от Сливен е курва!

taka e

taka e 06.06.2019 7:11

Мъжът ми ми се подиграваше, че съм дебела. Вече мислех, че трябв да се откажа от всичко и просто да го наусна. Но все пак реших, че е важно да се взема в ръце и да отслабна. 30 кила за 4 месеца!https://bit.ly/2KvDBJG

Гого

Гого 14.02.2020 17:35

Кат си говорим за курви, оная Бойка жената на тираджията от Карабунар, си е баш курва. Цялото село оноди!