Ако мъжът прави тези 6 неща – луд е по вас!

Психологът Романив назова шест признака, че един мъж наистина ви харесва

https://jenata.blitz.bg/tya-i-toy/ako-mzt-pravi-tezi-6-neshha-lud-e-po-vas Jenata.blitz.bg
Ако мъжът прави тези 6 неща – луд е по вас!

В днешно време може да се окаже истинско изпитание да намерим правилния за нас човек. Често пъти не сме сигурни дали помежду ни има химия и дали тя е взаимна.

Друг път пък не знаем как да разчетем правилно знаците, коти противоположният пол, ни дава. В тези ситуации можем да изпаднем в доста неловки моменти.

Но за да няма неразбрали или да спрем да се чудим дали човекът срещу нас ни харесва или не продължете да четете тази новина.

3 зодии ще летят на крилете на любовта

И така – по темата говори психологът Олга Романив.

Тя е категорична, че бързо и лесно всяка жена може да разбере дали един мъж я харесва и има някакви по-сериозни намерения към нея.

„Дами, знайте, че ако един мъж прави тези шест неща, то той е луд по вас“, казва психологът Олга Романив.

Ето кои са шестте неща, които издават един мъж, че е луд по някоя жена:

Докосване
Мъжете инициират физически контакт много по-често и по-бързо от жените. Ако той се възползва от възможността да ви докосне, дори и да е напълно ненужно, това обикновено е израз на интерес. 

Когато мъж се опита да ви прегърне, докосне ръката ви или дори ви потупа по рамото, всички тези прояви са пряко доказателство за романтичен интерес. В същото време, разбира се, докосванията трябва да са деликатни, защото ако той наистина се интересува от вас, няма да рискува и да оказва натиск.

Внимание към детайла
По време на разговор мъж, който се интересува от вас, ще ви попита за личния ви живот. Ако той продължава да задава въпроси за любовния ви живот и вашите предпочитания, това е сигурен знак, че ви харесва. 

Той има истински чувства към вас, ако оценява всичко, което казвате и правите. Може да имате чувството, че мъж се хваща за всяка ваша дума. Той може също така да се опитва да разбере дали ще бъдете подходящ за него в бъдеще.

Приятелство в социалните мрежи
Когато един мъж харесва жена, той ще търси начини да поддържа контакт с нея и обикновено доста бързо предлага приятелство в социалните медии. Социалните мрежи предлагат уникална възможност да поддържате постоянна връзка и да използвате хиляди начини за флирт. 

Виртуална и реална любов: Да, но ето как!

В същото време няма нужда да досаждате на човек с натрапчиви обаждания. Един мъж няма да пропусне възможността да започне разговор с вас, например, като просто изпрати емотикон в отговор на история.

Зрителен контакт
Контактът с очите казва много. Харесването винаги означава да гледате право в очите. Напротив, ако мъж прекъсне зрителния контакт с вас и предпочита да се огледа, това е знак, че той е безразличен към вас. Освен ако няма емоционални смущения. 

Също така е важно да обърнете внимание на усмивката си. Обикновено, когато човек се интересува от вас, усмивката му става по-дълга и по-широка. Усмивките обикновено се случват без причина. Не е нужно да разказвате виц или забавна история, за да го накарате да се усмихне.

5 кристала, които ще решат проблемите ви и ще привлекат много любов в живота ви!

Намаляване на разстоянието
Ако човек леко нахлуе в личното ви пространство, това може да е голям знак, че той ви харесва. Обърнете внимание на разстоянието между вас, когато той е наблизо. 

Ако той е малко по-близък, отколкото трябва, той вероятно ви харесва. Ако се приближите малко по-близо и той не отстъпи, това означава, че е готов да се приближи. Ако той отговори, като се приближи още повече, можете да сте сигурни, че наистина ви харесва.

Ако сте нещастни в любовта, то причината е...

Езикът на тялото
На първо място, обърнете внимание дали тялото на мъжа е обърнато към вас. Отворената поза също е много важна; скръстените ръце или кръстосаните крака са лош знак. 

Краката му са на ширината на раменете, раменете му са отпуснати, ръцете му не са скръстени и челюстта му не е стисната. Откритият език на тялото е знак, че човекът е любопитен и внимателен към вас. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Горещи

Коментирай