logo

Не къща, а вампир: Признаци, че апартаментът ви черпи сили от вас

Не къща, а вампир: Признаци, че апартаментът ви черпи сили от вас

Жилището ви може буквално да ви съсипва, без да осъзнавате

Апартаментът е място за спокойствие и релакс. Въпреки това, след известно време може да забележите, че любимите стени вече не ви карат да се чувствате чак толкова добре.

Как да изчистим къщата по-лесно?

Може да се появи главоболие, постоянна умора, страх, депресивни състояния и т.н. Важно е да разберете какво причинява тези неща.

Боклук

Той абсорбира положителна енергия, затова е добре да не стои дълго време в дома ви. Ако се отървавате ежедневно от него, ще може да дишате по-спокойно у дома.

10 правила как да убием COVID-19 в дома си

Сухи цветя

Те не само насаждат чувство  на тъга, но могат и да създадат дупки в аурата на апартамента ви. Същото се получава и с изкуствените растения.

Според Фън Шуи апартамент може да бъде украсен само със свежи цветя.

Китайски философи смятат, че заради мъртвата енергия на сухите цветя, хората в жилището, няма да имат възможност да си почиват нормално.,

Д-р Комаровски посочи жестока грешка при миенето на маските

Подаръци от бивши любови

Често момичетата си оставят за спомен някой подарък от бившо гадже. Те се изненадват колко дълго време реално не могат да открият нова сродна душа.

Добре е да осъзнаете, че ежедневният контакт с енергията на минали взаимоотношения пречи и не дава път на нови. Езотериците съветват да съберете сили и да се отървете от тези неща възможно най-бързо.

Страхотна новина по време на COVID-19, която ще зарадва куп хора

„Изненади“ от минали собственици

Вземете малко фенерче и се разходете из апартамента си. Обърнете внимание на тапетите, вратите и паркета. Проверете дали няма някакви игли или други предмети – църковни символи или китайски средства за хармонизиране на енергии, които бившите собственици са забравили да премахнат.

Шум отвън

Някои хора харесват в близост до дома им да има големи кръстовища. Това създава усещане за динамика, движение и развитие. С течение на времето човекът свиква с шума на машините и престава да ги забелязва.

Енергийното бръмчене обаче не отива никъде и без да осъзнавате именно този шум може да ви докара главоболие и гадене.

Новина, която ще зарадва куп жени по време на карантината

Стените

Самите стени на апартаментите може да съдържат примеси, които непрекъснато се изпаряват във въздуха. Те провокират различни заболявания с течение на годините. Това може да провокира различни заболявания. Проблемът може да е в боята, тапетите и т.н.

Съседите

Важно е да знаете с кого живеете в една сграда. Все пак делите едни стени. Ако съседът ви слуша силна музика, това ще ви изнерви и може да ви довлече главоболие и то не толкова от силни звуци, колкото от нискочестотни вибрации./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай